Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
FAURA

'Comptem amb tu', nova campanya dirigida als propietaris de gossos de Faura

L'Ajuntament apel·la al comportament cívic i responsable dels ciutadans amb mascotes per mantindre Faura neta
REDACCIÓ - 23/04/2019
Després de l'última campanya on, recorrent a la ironia, l'Ajuntament de Faura demanava ajuda per trobar un gos que fora capaç de recollir els seus propis excrements, la institució torna a incidir en la necessitat que els propietaris de gossos siguen responsables per col·laborar en la neteja del municipi amb el lema "Comptem amb tu". Aquesta nova iniciativa, que ha sigut aprovada per la Junta de Govern, pretén, una vegada més, conscienciar als propietaris de gossos sobre la necessitat de recollir els excrements de les seues mascotes i també actuar sobre les molèsties causades per les seues miccions.
Un total de cinc cartells il·lustrats protagonitzats per una família amant dels gossos i veïns de Faura serveixen per a llançar els missatges de la campanya per acabar amb hàbits i actituds incíviques que embruten i enlletgeixen el poble. Les imatges situen els personatges en diversos paratges del poble (concretament, el parc de La Canaleta, el de La Rodana, el Carrer de la Pilota i el llavaner) per a il·lustrar diverses situacions que qualsevol propietari de gos viu diariament. D'aquesta manera es recorda que s'han de recollir els excrements dels animals, per al que poden utilizar els expendedors de bosses que hi ha en diversos punts del poble, utilitzar la corretja o netejar les miccions.
Precisament per a facilitar aquesta última acció l'Ajuntament va a oferir als usuaris de mascotes censades al municipi una botelleta omplida amb una solució aquosa que permet mantindre nets els carrers d'orins. Es compleix així un doble objectiu, ja que l'obsequi servirà també per actualitzar el cens d'animals domèstics.
Per últim, un altre dels cartells recorda la importància de tindre cura de les mascotes, vacunar-les, acudir al veterinari quan siga necessari i implantar-les el microxip electrònic que permetrà que estiguen correctament identificades.
Col·laboració 
L'alumnat del CEIP Sant Vicent Ferrer de 2n de Primària en el curs 2017/2018 ha col·laborat molt activament en la posada en marxa d'aquesta nova campanya de conscienciació, ja que van dibuixar unes vinyetes que incideixen en la responsabilitat dels propietaris a l'hora de recollir els excrements dels seus animals, i que han estat difoses, junt amb les de la iniciativa "Comptem amb tu", a través de les xarxes socials i la pàgina web de l'Ajuntament (www.faura.es). Aquestes vinyetes formen part de la Campanya "Cuidem Faura" que van estar treballant al llarg del passat curs amb l'objectiu conscienciar als nostres veïns de cuidar i respectar Faura.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

Por el momento se desconocen las causas del incendio
El acto tendrá lugar el próximo día 7 de junio en el salón de actos del Centro Cívico de Port de Sagunt

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Los bomberos los localizaron a las 5 de la madrugada y pasaron toda la noche con ellos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.