Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALBALAT DELS SORELLS

Més de 1000 veïns i veïnes d'Albalat dels Sorells reben ja el Ban al seu mòbil

Albalat va ser dels primers pobles a posar en marxa el Ban WhatsApp
REDACCIÓ - 21/08/2018

Va ser l'abril de 2016 quan es llançava el nou servei de comunicació, aprofitant la famosa APP WhatsApp. Des d'aleshores la xifra d'usuaris d'esteservei no ha deixat de créixerfins aarribar als 1024 actuals.

Com diu Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, la posada en marxa d'estaidea del Ban WhatsApp ha permés que molts veïns i veïnes puguen estar informats de tot el que ocorre al poble encara que no estiguen físicament a Albalat. Va ser una iniciativa que a poc a poc s'ha anat estenent a altres poblacions del voltant per la bona acollida que té i per la seua utilitat. Prova d'això sons els més de 1.000 usuaris actuals a Albalat.Huiesteservei es fa pràcticament indispensable i això que només porta en funcionament poc més de 2 anys ha conclòs Claramunt.

Si encara no teniu el servei de Ban WhatsApp al vostre móvil, és molt senzill, cal fer el següent:

1.Agrega el número de telèfon 647 54 58 42 a l'agenda de contactes del teu telèfon mòbil i dóna-li un nom, per exemple BAN AJUNTAMENT.

2.Envia un missatge per WhatsApp, al número que has guardat. Indica vull rebre el BanWhatsApp, afig el teu nom i cognoms. Les teues dades sempre estaran protegides per la Llei de Protecció de Dades.

3.Rebràs el missatge "Ja eres membre de la llista de difusió BanWhatsApp de l'Ajuntament d'Albalat dels Sorells".

4.El BanWhatsApp substituirà progressivament els bans per correu electrònic.

5.Tingues en compte que no s'atendrà ni es contestarà cap missatge rebut posteriorment. El servici BanWhatsApp és només unidireccional, Ajuntament- usuari.

6.El BanWhatsApp farà servir l'opció "llista de difusió" per tant no hi haurà possibilitat d'interactuació entre els membres del grup.

7.Tindràs la possibilitat de donar-te de baixa amb un simple missatge on s'indique "baixa ban"

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Tras declarar, fue puesta en libertad y ha continuado con su actividad comercial al frente del quiosco a la espera de juicio
Desde Asivalco están ayudando a la coordinación de estas solicitudes y esperan que se llegue a un acuerdo con la compañía aseguradora

Otras noticias en sucesos

El suceso ha ocurrido alrededor de las diez de la noche en la céntrica calle Ruzafa y los viajeros del autobús han resultado ilesos
Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.