Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PICANYA

"Pensat i fet" guanya, una vegada més, el premi a la millor tapa de 'PicaNYAM! Ruta de la Tapa per Picanya'

En esta novena edició van ser 921 els butlletins dipositats en les urnes dels locals participants i amb ells 2.760 els vots emesos
REDACCIÓ - 12/05/2017
L L"alcalde de Picanya amb els guanyadors de l"última edició de la Ruta de la Tapa. EPDA
Com en edicions anteriors la 9a "PicaNYAM! Ruta de la Tapa per Picanya" també ha volgut conèixer la valoració del públic i, en eixe sentit, es va tornar a organitzar el concurs per a triar la millor tapa per votació popular. En esta novena edició van ser 921 els butlletins dipositats en les urnes dels locals participants i amb ells 2.760 els vots emesos. Un increment notable si considerem que a l'edició d'abril de 2016 es van recollir 2.273 vots i a a la de setembre de 2016 un total de 2.308 vots. Una vegada comptabilitzats tots els vots, el resultat ha sigut un nou "títol" per al bar "Pensat i Fet" que repeteix l'èxit d'anys anteriors, amb la seua tapa "Cordon bleu" que va aconseguir un total de 197 vots. En segona posició va quedar el "Hostal Nova Picanya",amb la seua tapa "Carrillada con salsa" (149 vots). El tercer lloc ha estat per al "Celler de Peamflo", que es fa amb el seu primer guardó amb la seua tapa "Cracker de anchoa", gràcies als seus 138 vots. Cal destacar, que este darrer local fou el que més vots aconseguí tot i sumant les dues tapes oferides, donat que va obtindre un global de 269 vots.La PicaNYAM! va nàixer al març de 2013 organitzada per l'Ajuntament de Picanya i els hostalers locals interessats a engegar un esdeveniment festiu per a gaudi de la població i que servira per a la promoció del sector de l'hostaleria del nostre municipi. Deu van ser els establiments que van participar en aquella primera edició. En aquesta 9a edició han estat 21 els locals participants.
Gran resposta de públicEl creixement en locals i durada també s'ha traduït en una major resposta de públic, tant públic local com a persones arribades de poblacions properes que no van voler perdre's aquesta festa gastronòmica. Durant els tres dies vam veure terrasses i locals plens i en més d'un local participant es van exhaurir les tapes. Un èxit que ens parla de l'alta valoració que els clients fan dels productes oferits pels establiments picanyers.La resposta al perquè de l'èxit de la ruta de la tapa picanyera que ofereix uns resultats molt superiors al d'esdeveniments similars fins i tot en poblacions de grandària molt major cal cercar-ho en l'aposta per la qualitat que, des de la primera edició, van promoure els hostalers picanyers. Una aposta que ha aconseguit el reconeixement del públic i una alta valoració. També, per part del públic que visita Picanya amb motiu d'aquest esdeveniment es valora molt positivament la qualitat de l'espai urbà, la ruta picanyera, quasi íntegrament es pot recórrer a peu entre places i carrers "amables", de tràfic calmat o fins i tot, inexistent, que permeten gaudir aquesta ruta en família o en companyia d'amics i amigues de forma lúdica i relaxada.Finalment la barreja amb la cultura, un fet diferencial que sols ocorre a la "PicaNYAM!" també es valora molt positivament per part del públic, la possibilitat de combinar les actuacions de teatre, música... amb les terrasses dels locals suposen un atractiu major i marquen una clara diferència.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Cerca de 400 vecinos y vecinas de la localidad llenan el molí para arropar a la candidata del Partido Popular
Se trata de un resultado que refleja el trabajo de varios años y deja ver su potencial.

Otras noticias en sucesos

Los bomberos los localizaron a las 5 de la madrugada y pasaron toda la noche con ellos
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.