Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BENESTAR ANIMAL

Alaquàs amplia i millora les seus zones d'esplai caní

S'han invertit més de 15.000 euros en la renovació d'espais i la instal•lació d'aparells Agility
REDACCIÓN - 16/05/2018
Esplai Caní
Esplai Caní

L'Ajuntament d'Alaquàs ha invertit més de 15.000 euros en la millora i ampliació dels espais públics reservats a mascotes. Els fons del Pla Provincial d'Obres i Serveis 2017 i el pressupost municipal, han permés executar aquestes labors en les tres zones canines amb les quals compta el municipi, concretament en l'Albereda Nord, Albereda Sud i el Parc de la Sequieta.

Pel que fa a l'Albereda Nord, els treballs han permés triplicar la superfície ja existent fins a abastar un espai de 1000 metres quadrats; diferenciant espais per a gossos catalogats com altament perillosos. A més s'ha dotat d'una nova tanca, millorat el drenatge i la canalització d'aigües, e instal•lat mobiliari urbà com bancs i una font. Les alumnes i els alumnes del taller d'ocupació hi han col•laborat en el reestabliment del sistema de reg i l'enjardinament.

Igual que a l'Albereda Sud i al Parc de la Sequieta, les intervencions han inclòs l'engravat de l'arena i s'hi ha instal•lat un circuit complet d'Agility; un espai totalment equipat amb un mobiliari pensat perquè els animals puguen gaudir amb els seus amos practicant esport a l'aire lliure.

Els treballs finalitzaran la pròxima setmana amb el reasfaltat de la via d'accés al nou espai de l'Albereda Nord.

Com ha destacat l'Alcaldessa d'Alaquàs Elvira García Campos, l'objectiu és dotar al municipi dels espais adequats perquè puguen ser utilitzats per mascotes i veïns fent un ús correcte de les instal•lacions.

Esplai caní
Esplai caní

Otras noticias en L´Horta Sud

Aquesta cita és una de les activitats previstes dins del programa d'actes celebrats amb motiu de la declaració del centenari del Castell com a Monument Històric Artístic Nacional
El Ayuntamiento destinará 150.000 euros para inversiones en el municipio, los cuales se distribuirán entre tres de los proyectos propuestos por la ciudadanía en esta encuesta ciudadana

Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.