Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALBALAT DES SORELLS

Albalat dels Sorells aprova agermanar-se amb la localitat extremenya de Tamurejo

La proposta va acompanyada de la signatura d'un protocol d'agermanament amb el compromís de les dos localitats de promoure les realitats socials i culturals de les poblacion
REDACCIÓN - 02/12/2017

El passat 29 de novembre l'ajuntament d'Albalat dels Sorells va aprovar per unanimitat l'agermanament amb Tamurejo, localitat de la comarca "La Siberia" d'Extremadura a la província de Badajoz. 

Segons Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat "als anys 50, 60 i 70 va haver molta gent que va arribar a Albalat des d'altres pobles de l'estat espanyol buscant un futur millor. Aquesta proposta vol ser un reconeixement a aquelles persones que van haver de deixar les seues cases." Per a Claramunt "és una proposta bonica i entranyable, ja que si amb algun poble té sentit fer un agermanament és amb els pobles des d'on van vindre eixos veïns i veïnes".

Va ser d'Extremadura i concretament la comarca de "La Siberia" des d'on van vindre més persones a Albalat dels Sorells, pobles com Baterno i Siruela apareixen també amb molta freqüència als registres de l'Ajuntament, però és la població de Tamurejo qui més veïns i veïnes va aportar al nostre poble, i d'ací la decisió de fer amb ells l'agermanament.  

Cognoms com Camacho, Araujo i Alcobendas són comuns a Albalat dels Sorells gràcies a la gent que va vindre d'aquelles terres.

La proposta va acompanyada de la signatura d'un protocol d'agermanament amb el compromís de les dos localitats de promoure les realitats socials i culturals de les poblacions, promoure trobades entre el veïnat i promoure activitats conjuntes. 

Segons declara Nicolau, el següent pas serà trobar una data per signar el protocol i encetar este camí d'agermanament entre Tamurejo i Albalat dels Sorells.

Otras noticias en L´Horta Nord

Durante el día de hoy, jueves 18, y la jornada de mañana viernes
Cuentan con servicios de odontología, podólogo, fisioterapia, nutrición y logopedia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.