Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALBALAT DELS SORELLS

Albalat dels Sorells aprova els pressupostos per 2017

Un total de 2.577.252,73€
REDACCIÓ - 21/04/2017
Ajuntament Albalat dels Sorells Ajuntament Albalat dels Sorells
Dimarts passat 11 d'abril en el ple ordinari de l'Ajuntament d'Albalat dels Sorells, es van aprovar els pressupostos per al 2017 gràcies als vots a favor del grup PSOE i Compromís, sent la quantitat total del pressupost: 2.577.252,73€.
L'actual equip de govern ha apostat per incrementar notablement les partides de Servicis Socials, l'ocupació, la cultura i la promoció del comerç local. Així mateix, el pressupost destinat a subvencions directes i a programes socials és de 61.000€, amb el que pretenem atendre totes les necessitats relacionades amb la família, majors, dones, menors, malalts mentals, discapacitats, etc.. que es plantegen. Amb estes ajudes volem donar resposta a les prioritats, necessitats i demandes dels nostres veïns i veïnes formulades en el exercici 2016, perquè cap persona es quede en el camí, i així, millorar el seu benestar social i la seua qualitat de vida.
S'augmenta el programa d'ajudesd'emergència social fins a 30.000€(20.000€en 2016). 
Com a novetat, enguany es contempla subvencions per fer front al pagament de l'IBI, ajudes a l'escolarització de 0 a 3 anys, ajudes i recolzament escolar i extraescolar ademés del foment de la natalitat, que es regularan per mitjà d'unes bases. També s'augmenta el gasto per a contractar temporalment ciutadans d'Albalat del Sorells, fins a arribar als 40.000€. Amb aquesta mesura, enguany es pretén contractar més del doble de veïns i veïnes per mitjà de les bosses de treball que hi ha en vigor. En total més de 100.000€del pressupost destinat directament per les persones. En quant al foment del comerç local, s'augmenta la partida fins als 7.000€i es complementa amb les ajudes a la natalitat, que suposaran uns 100€per naixement i revertiran també en el comerç local amb un xec de compra.
També cultura, infància, educació i formació, experimenten una notable pujadafins a arribar als 46.000€.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

García: “No vamos a malgastar ni un euro del ciudadano, nos comprometemos a revisar con lupa cada contrata municipal”
Aseguran que los partidos PP Paterna, EU Paterna, Vox Paterna y Compromís per Paterna han ubicado pegatinas, carteles y material electoral en farolas y otros elementos públicos

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
La niña fue localizada en la estación de autobuses de Madrid donde al parecer había viajado para conocer a un joven
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.