Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALBALAT DELS SORELLS

Albalat dels Sorells aprova els pressupostos per 2017

Un total de 2.577.252,73€
REDACCIÓ - 21/04/2017
Ajuntament Albalat dels Sorells Ajuntament Albalat dels Sorells
Dimarts passat 11 d'abril en el ple ordinari de l'Ajuntament d'Albalat dels Sorells, es van aprovar els pressupostos per al 2017 gràcies als vots a favor del grup PSOE i Compromís, sent la quantitat total del pressupost: 2.577.252,73€.
L'actual equip de govern ha apostat per incrementar notablement les partides de Servicis Socials, l'ocupació, la cultura i la promoció del comerç local. Així mateix, el pressupost destinat a subvencions directes i a programes socials és de 61.000€, amb el que pretenem atendre totes les necessitats relacionades amb la família, majors, dones, menors, malalts mentals, discapacitats, etc.. que es plantegen. Amb estes ajudes volem donar resposta a les prioritats, necessitats i demandes dels nostres veïns i veïnes formulades en el exercici 2016, perquè cap persona es quede en el camí, i així, millorar el seu benestar social i la seua qualitat de vida.
S'augmenta el programa d'ajudesd'emergència social fins a 30.000€(20.000€en 2016). 
Com a novetat, enguany es contempla subvencions per fer front al pagament de l'IBI, ajudes a l'escolarització de 0 a 3 anys, ajudes i recolzament escolar i extraescolar ademés del foment de la natalitat, que es regularan per mitjà d'unes bases. També s'augmenta el gasto per a contractar temporalment ciutadans d'Albalat del Sorells, fins a arribar als 40.000€. Amb aquesta mesura, enguany es pretén contractar més del doble de veïns i veïnes per mitjà de les bosses de treball que hi ha en vigor. En total més de 100.000€del pressupost destinat directament per les persones. En quant al foment del comerç local, s'augmenta la partida fins als 7.000€i es complementa amb les ajudes a la natalitat, que suposaran uns 100€per naixement i revertiran també en el comerç local amb un xec de compra.
També cultura, infància, educació i formació, experimenten una notable pujadafins a arribar als 46.000€.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Desde Cáritas han agradecido un año más la gran colaboración del Ayuntamiento de Burjassot
La número 1 de los Populares al Congreso de los Diputados por Valencia, ha estado esta mañana en Paterna, acompañada de la candidata María Villajos

Otras noticias en sucesos

Denunció dos robos con violencia de dinero tras realizar dos extracciones en cajeros
Entre los perros encontraron a un podenco ibicenco atado a un árbol con evidentes síntomas de desnutrición y con la pata trasera en muy mal estado, con una evidente necrosis
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.