Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALBALAT DELS SORELLS

Albalat dels Sorells inaugurará els nous camins escolars segurs

La iniciativa pretén que xiquets i xiquetes es puguen desplaçar de camí al col·legi de manera autònoma, apostant per una mobilitat saludable, sostenible i segura
REDACCIÓN - 06/09/2017
Un dels camins escolars segurs. EPDA Un dels camins escolars segurs. EPDA

Coincidint amb l'inici del curs escolar, l'Ajuntament d'Albalat dels Sorells inaugurarà el proper dilluns els camins escolars que s'han senyalitzat. A les 8:45 eixiran 4 cercaviles amb tabalet i dolçaina, des dels punts senyalats que acompanyaran els xiquets i xiquetes de camí al col·legi.

Els camins escolars segurs és una iniciativa de l'Ajuntament d'Albalat dels Sorells amb la col·laboració de la Policia Local, el col·legi públic 'El Castell', l'escola infantil Carmen Barrufet i l'AMPA que pretén que xiquets i xiquetes, es puguen desplaçar de camí al col·legi de manera autònoma, apostant per una mobilitat saludable, sostenible i segura.

Durant un temps s'ha estat estudiant els itineraris que majoritàriament fan les famílies de camí al col·legi. D'eixe estudi, en el que han participat les mateixes famílies, s'han detectat 4 camins.

Durant este estiu s'ha estat reforçant la senyalització viaria d'eixos 4 camins de manera que els conductors de vehicles puguen detectar que estan en una zona en la qual hi ha presencia d'escolars i cal reduir la velocitat i extremar la precaució.

Este projecte és un projecte viu que no acaba ací, a poc a poc s'anirà actuant en eixos camins per fer-los més accessibles i millorar la seguretat.

També es pretén fer activitats amb els escolars perquè els coneguen i puguen participar de la seua senyalització.

Objectius d'esta iniciativa:

- Defensa i protecció dels més vulnerables, en aquest cas del públic infantil.

- Recuperar espais. Fer segur i atractiu el camí de casa al col·legi és una forma d'anar recuperant espais per a la infància i fer habitables els nostres carrers i places.

- Evitar la utilització de vehicles en desplaçaments curts. Si fem atractiu el camí d'anar al col·legi, els xiquets i les xiquetes voldran utilitzar-lo evitant la utilització de vehicles innecessàriament.

- Seguretat. Si reduïm el nombre de vehicles privats que traslladen xiquets i xiquetes al col·legi, disminuïm el risc i fem més segurs els accessos.

- Reducció d'emissions contaminants. Amb menys vehicles, menys contaminació.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Romero: “Cada uno de los euros del presupuesto se destinarán a mejorar el municipio y la vida de todos los vecinos sin excepción”
Esplà: “Amparo Orts s'amaga i nega als ciutadans la possibilitat d'un debat"

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.