Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALBALAT DELS SORELLS

Albalat dels Sorells millora la transparència amb el visor pressupostari

La web que està ja operativa és molt visual i intuïtiva i el veïnat podrà saber en què es gasten els diners de tots
REDACCIÓ - 29/03/2019
Visor pressupostari. EPDA Visor pressupostari. EPDA

L'Ajuntament d'Albalat dels Sorells ha llançat la web http://visor.albalatdelssorells.es/ on es recullen totes les dades sobre els diferents pressupostos municipals.

La web que està ja operativa és molt visual i intuïtiva i el veïnat podrà saber en què es gasten els diners de totes i tots, calcular quina és la contribució aproximada de cadascun i en què es gasta, vore comparatives de diferents anys, gràfiques, el deute públic de l'Ajuntament i molts altres aspectes del pressupost.

Amb la posada en marxa d'esta web des de les Regidories de Transparència i Participació, l'ajuntament fa un pas mes cap a la transparència total, que és un dels objectius de l'equip de govern, segons expliquen Sònia i Xavi qui ostenten les regidories.

Per la seua part, Nicolau Claramunt alcalde de la localitat, destaca que en esta web es pot vore l'evolució dels pressupostos en els últims anys i l'evolució positiva d'esta legislatura fins a arribar al pressupost de 2019 amb un superàvit d'1,5 milions d'euros.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Parte de la sustancia fue intervenida en el interior del inodoro ya que la joven trató de deshacerse de la misma
La Generalitat Valenciana elevés la quantia econòmica marcada per l’Estat en 715€ fins els 2.350€ actuals

Otras noticias en sucesos

En concreto, se les atribuyen ocho delitos de robo con violencia e intimidación, seis de robo con fuerza en las cosas, dieciséis de hurto, otro de pertenencia a grupo criminal y otro de apropiación indebida
Según la resolución judicial, dicha instalación -el transformador- no estaba "contratada con Iberdrola" y no cumplía con la normativa vigente
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.