Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALFARA DEL PATRIARCA

Alfara del Patriarca acull la primera reunió de participació de Turisme i patrimoni de l'horta

Serà un taller participatiu amb empresaris dels municipis adherits al Pla de Dinamització i Governança Turística en el centre cívic
REDACCIÓ - 07/11/2018
Una de les eixides pels camins del Carraixet. EPDA Una de les eixides pels camins del Carraixet. EPDA

Aquesta vesprada, a les 20.00h, tindrà lloc la primera reunió entre agents del sector turístic i representants públics de la mancomunitat del Carraixet. Aquesta reunió se celebrarà en el Centre Cívic d'Alfara del Patriarca i en ella, empresaris de diversos sectors i representants públics dels municipis adherits al Pla de Dinamització i Governança Turística de la mancomunitat del Carraixet, treballaran conjuntament per a traçar les prioritats i consensuar les accions estratègiques a desenvolupar en els pròxims anys

Aquesta acció forma part de l'estudi de consultoria per a identificar i dinamitzar als agents turístics i serà inclòs com a contingut del Pla de Governanzç finançat tant per la mancomunitat del Carraixet, com pel Patronat de Turisme de la Diputació de València i la Conselleria de Turisme de la Generalitat Valenciana.

La primera reunió, que comença l'etapa participativa del pla, pretén establir les bases per a una plataforma comarcal de col·laboració públic-privada estable en el temps. La iniciativa desenvolupa un dels pilars del nou pla de turisme, és a dir, la voluntat de treballar l'estratègia turística i patrimonial de l'àrea amb una pluralitat d'agents que permeta teixir un nou model de governança en el sector.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

Los actos programados han tenido lugar durante todo este fin de semana
Desde esta mañana y hasta el 5 de enero, las familias con niños disfrutan de 11 a 19 horas de un ocio diferente

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Siguió a uno de ellos por varias calles y regresó al lugar cuando las víctimas estaban con los agentes
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.