Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALFARA DE LA BARONIA

Alfara enceta un mes ple de cultura, oci i bous

Els dies grans es viuran el 28 d'agost i 8 de setembre en honor als patrons
M. MARTÍNEZ - 09/08/2018
Correfoc de les festes d Correfoc de les festes d"Alfara de la Baronia. EPDA

La localitat d'Alfara de la Baronia enceta este cap de setmana un mes ple de cultura, oci i bous. El municipi comença les seues festes amb la Setmana Cultural i les finalitzarà amb els actes taurins. Els dies grans es viuran el 28 d'agost i el 8 de setembre en honor als patrons, Sant Agustí i la Verge dels Afligits.

Les paelles són l'encarregades d'iniciar les festes d'Alfara de la Baronia el diumenge 12 d'agost, a les 14 hores. I per la vesprada, els veïns i veïnes participaran en la cavalcada de disfresses.

El dilluns 13 d'agost es realitzaran tallers infantils a partir de les 11 hores, i per la vesprada, a les 17:30 horas, serà el torn de l'esport amb una partida de pilota valenciana. Per la nit hi haurà fireta.

El dimarts 14 d'agost es farà una carrera de cintes, a les 12 hores, i per la vesprada, contacontes per als xiquets i cine infantil. Després, els xiquets passaran la nit d'acampada a la plaça Mare de Déu.

La jornada del dia 15 començarà amb una xocolatà, a les 9 hores, i per la vesprada, a les 18:30 hores, hi haurà tallers. Ja per la nit s'ha organitzat la 'caminata nocturna' pel terme municipal.

La Setmana Cultural i Esportiva continuarà el dijous 16 d'agost amb una gymkana, pel matí, i cucanyes, pes la vesprada. Per la nit es podrà gaudir d'un rally humorístic.

El dia dels xiquets es durà a terme el divendres 17 d'agost amb jocs d'aigua, cucanyes, parc infantil i sopar pa i porta per la nit.

Playbacks

Els playbacks es realitzaran el dissabte 18 d'agost, a les 23 hores, i després discomòbil.

La pilota valenciana tornarà al poble el diumenge 19 d'agost, a les 19 hores, i per la nit la música serà la protagonista a càrrec de la banda d'Alfara de la Baronia.

Els veïns i veïnes podran gaudir d'una masterclass de cubba el dilluns de 19 a 20:30 hores. I el dimarts 21 d'agost començarà la Fira Medieval que estarà al municipi dos dies amb paradetes de productes artesanals. El dimarts 21 d'agost també es farà un correfoc a les 23 hores, i el dimecres 22, una batucada.

La música continuarà sent la protagonista de les festes amb un concert de Arbro Brass Ensemble.

La Gran Traca i la sardinada centraran la jornada del divendres 24 d'agost que conclourà amb discomòbil.

I per al dissabte 25 d'agost s'espera l'actuació de la Coral Alba, a les 19 hores, i per a sopar hi haurà truita gegant. Com a colofó actuarà La Sede, un grup de versions dells '80 i '90.

Les boixets de tota la comarca faran una exhibició del seu art el diumenge 26 d'agost. El mateix dia es faran les calderes i l'espectacle Talía.

El dia dels Majors es durà a terme el 28 d'agost. A més, durant esta jornada també es podrà gaudir de la sarsuela.

El xupinàs encetarà els actes taurins el dijous 30 d'agost. Una setmana de bous y vaques. I del 3 al 6 de setembre es durà a terme un campionat de frontenis. Per a concloure, el dia 7 es farà la Baixà i ball del mantó i el dissabte 8 de setembre es celebrarà el dia de la festa gran amb varietets.

Els dies grans es celebraran el dilluns 28 d'agost en honor a Sant Agustí, patró de la localitat, i el divendres 8 d'agost, dia de la Festa Major en solemnitat de la Mare de Déu dels Afligits, patrona del municipi. Per altra banda, el dilluns 28 es farà la missa, el dinar dels majors i la processó, i el divendres 8 de setembre, el Ball de Mantó a banda dels tradicionals actes religiosos com són la missa i la processó.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

El herido, de 30 años, ha sido evacuado a un hospital con politraumatismo
Una de las principales demandas de la ciudadanía es el puente de conexión entre el Port y Canet

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.