Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PENÍSCOLA

Andrés Martínez posa en evidència la consellera Barceló per "oblidar-se" de la necessitat de la SAMU a Peníscola

L´alcald ha insistit en la "importància que Peníscola compte amb vehicle propi"
REDACCIÓN - 05/02/2019
Andrés Martínez,alcalde de Peníscola Andrés Martínez,alcalde de Peníscola

L'alcalde de Peníscola ha posat en evidència la consellera de Sanitat de la Generalitat Valenciana, Ana Barceló, perquè va visitar Vinaròs el dia d'ahir "i va incloure a so de bombo i platerets l'obertura del Centre de Salut de Peníscola com a una gran fita del mandat del nou Consell, quan l'adjudicació i execució de l'obra es va dur a terme amb l'anterior govern" i "en canvi, va obviar per complet la necessitat d'una SAMU que des de fa anys plantegem en el nostre municipi".

Les declaracions de la consellera "no deixen cap mena de dubte, mentre trau pit de fites alienes, la Conselleria obliga Peníscola a compartir el servei d'emergències amb els municipis veïns, contràriament al que ocorre en altres municipis, que han estrenat SAMU aquest mandat, on governen els seus" ha valorat el primer edil.

Martínez, que ha insistit en la "importància que Peníscola compte amb vehicle propi" atesa "l'altíssima població que registra durant la multitud de mesos a l'any, incloent els d'estiu, quan la nostra localitat suma més habitants que tota la comarca junta". És per això que l'Ajuntament està prestant aquest servei amb un cost anual de 118.000€ per a les arques municipals, "en les condicions que permet la Conselleria, com a transport sanitari no assistencial; sense metges i sense poder disposar d'aquest transport en el mateix Centre de Salut".

L'equip de govern "que presideixo no permetrà que els 1600 serveis que estem atenent any rere any des de l'Ajuntament, quasi el triple dels que realitza el servei de Conselleria en la nostra localitat – al voltant de 600-, queden sense atenció o a la seua sort" ha explicat Martínez.

Així, Martínez segueix exigint a Conselleria "transport sanitari digne i just amb les necessitats de la població, que a l'estiu suma més habitants que la majoria de municipis de la província de Castelló i que la suma dels pobles de la comarca en què ens trobem".

L'alcalde ha recordat que Peníscola "ha sigut solidària, amb l'aportació d'un vehicle per a la Unitat Hospitalària a domicili, que s'empra en els municipis veïns també, però, en canvi, la Conselleria de Sanitat no ho està sent amb el nostre municipi" ha assegurat.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Comarcas

El área de Proyectos Europeos de la Diputació celebra un encuentro para visibilizar el ecosistema innovador valenciano y establecer vías de colaboración institucional y empresarial entre ambas provincias
El detenido quería que le devolvieran el dinero que había pagado por la compra de un ordenador portátil

Otras noticias en sucesos

La niña fue localizada en la estación de autobuses de Madrid donde al parecer había viajado para conocer a un joven
El suceso ocurrió ayer en torno a las 14.30 horas en un lugar aún sin concretar por las fuentes consultadas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.