Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MANISES

Aprobació del Reglament de Participació Ciutadana de Manises

l'Ajuntament mantindra un diàleg obert, transparent i regular amb les associacions representatives i la societat civil
REDACCIÓN - 26/03/2019
Cartell corporatiu Cartell corporatiu

Després d'haver finalitzat el termini de presentació de reclamacions i suggeriments, es va aprovar per unanimitat el Reglament de Participació Ciutadana.

El citat reglament va ser elaborat amb la participació de les associacions i veïns del municipi per a proporcionar a la ciutadania, per les vies apropiades, la possibilitat d'expressar i intercanviar públicament les seues opinions i les seues preocupacions en tots els àmbits d'actuació del municipi, permetent a l'Ajuntament de Manises mantindre un diàleg obert, transparent i regular amb les associacions representatives i la societat civil, que contribuïsca a millorar la confiança dels manisers i les maniseres en les institucions, a reforçar els drets de la ciutadania.

Com ha explicat el regidor de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Manises, Manuel Gutiérrez, amb aquest reglament es pretén «contribuir a consolidar una cultura reforçada de consulta i diàleg que facilite la convivència, la solidaritat, la tolerància, la responsabilitat ciutadana i els valors ètics, humans i democràtics; i que reforce el desenvolupament humà i la preocupació pel bé comú».

Per a possibilitar i promoure l'exercici d'aquests drets de la ciutadania que recull l'article 18 de la Llei Reguladora de les Bases de Règim Local, l'Ajuntament de Manises habilitarà els mecanismes i les vies de participació regulats al nou Reglament de Participació Ciutadana.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

L'Ajuntament difondrà durant tota esta setmana una sèrie de peces audiovisuals
L'acord compromet a potenciar el comerç local, i a impulsar accions de dinamització

Otras noticias en sucesos

Según fuentes del Consorcio de Bomberos de Castellón y de la Policía Local, el incendio se declaró a última hora de ayer en una vivienda de la urbanización Cala Puntal
Parte de la sustancia fue intervenida en el interior del inodoro ya que la joven trató de deshacerse de la misma
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.