Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MELIANA

Arranca l'escola d'estiu de Meliana amb èxit de participació

Prop de 500 infants i joves tindran el joc com a eix conductor
REDACCIÓ - 06/07/2016
Xiquets de distintes edats participen en l Xiquets de distintes edats participen en l"escola d"estiu de Meliana. EPDA

L'edició d'enguany de l'escola d'estiu de Meliana ha arrancat amb un índex de participació molt alt. Prop de 500 infants i joves disfrutaran de tres setmanes intenses d'activitats centrades en la recuperació del joc com a entreteniment i valor educatiu.

Com explica la regidora de Joventut, Susana Marín (PSPV-PSOE), "l'Ajuntament apostem per oferir esta activitat d'estiu amb un projecte de qualitat, molt dinàmic i amb recursos, que és molt ben valorat per les famílies". Esta edició recupera l'espai del joc en tots els seus vessants: joc simbòlic, joc de regles, joc de construcció. Altres anys, el joc ha sigut un recurs, enguany el joc és el tema central al voltant del qual es desenvoluparan totes les activitats programades. Jugar amb la dansa, els jocs de malabars, els de taula, els grans jocs, els de percepció sensorial, els esportius i també els populars.

La responsable de l'àrea incidix que "també es vol recuperar el carrer com a zona de jocs i espai de convivència en eixe model de poble i de ciutat més amable pensat més en les persones i dins del projecte municipal de ciutat educadora". L'objectiu, que les persones participants es divertisquen, es relacionen, s'emocionen, imaginen, descobrisquen els seus talents i aprenguen valors.

Tota l'activitat està coordinada des de l'Institut Municipal de Cultura (IMC). Durant setmanes, el personal de l'àrea de Cultura ha estat eleborant tot el projecte i diferents dossiers explicatius per a totes les persones implicades, monitors i monitories, el voluntariat i les famílies. Així, el president de l'IMC i regidor de Cultura, Pere Cano, concreta que "l'IMC es dedica plenament a esta activitat, que té un impacte molt positiu al poble. Per a un bon desplegament, s'ha contractat 25 monitors i monitores de temps lliure i esport, a més de sis especialistes en dansa, circ, teatre i audiovisuals. També hi participaran 41 voluntaris i voluntàries". Este esforç important ha permés reduir enguany la ràtio dels grups a 20 persones.

L'escola d'estiu i l'estiu urbà de Meliana té lloc del 4 al 22 de juliol per un preu general de 50 €, que es pot complementar amb l'escola matinera i el servici de menjador. L'horari és de 9,30 h a 13.30 h, i es pot allargar de 8.00 h a 14.30 h amb els servicis complementaris indicats.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Nord

En el marco de la operación “POWERBAT” realizada por la Guardia Civil de Massamagrell se ha detenido a un varón de 36 años e investigado a otro varón de 35 años como presunto autores de delitos de robo y hurto de baterías
Tras declarar, fue puesta en libertad y ha continuado con su actividad comercial al frente del quiosco a la espera de juicio

Otras noticias en sucesos

Los bomberos los localizaron a las 5 de la madrugada y pasaron toda la noche con ellos
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.