Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALCÀSSER

Arriba la mostra 'Sabers i Sabors' d'Alcàsser

En aquesta XIII edició comptaran amb 40 expositors entre comerços, entitats, associacions, centres educatius, bars i restaurants
REDACCIÓ - 19/10/2017
Cartell de la Mostra d Cartell de la Mostra d"Alcàsser. EPDA
Des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Alcàsser, continuen compromesos en impulsar i dinamitzar l'economia local com a motors econòmics del poble d'Alcàsser i un any mes, preparen la Mostra Agroalimentària i Comercial 'Alcàsser, Sabers i Sabors', que serà del 20 al 22 d'octubre. En aquesta XIII edició comptaran amb 40 expositors entre comerços, entitats, associacions, centres educatius, bars i restaurants, tots ells per a donar a conèixer els seus productes, serveis i gastronomia a tots els visitants . S'ubicarà als carrers cèntrics del poble, entre la plaça del Castell i la plaça del Mercat.  
En la caseta de l'Ajuntament d'Alcàsser s'informarà de la carta de serveis que s'ofereix als veïns i veïnes d'Alcàsser i de les campanyes de promoció del comerç local com la del  Mercat Municipal: "Per Nadal, compra y guanya al Mercat Municipal" i la ruta de la Tapa "Mesura  i Mosset". 
Mercat Medieval
Aquesta Mostra Agroalimentària i comercial es trobarà acompanyada per la recreació d'un Mercat Medieval al carrers cèntrics del poble i voltants del Mercat. Podrem disfrutar de la recreació d'oficis artesans, mercaders, tabernes, música , teatre de carrer, cercaviles musicals, espectacles d'acrobàcies aères i de foc, i moltes sorpreses mes. 
També s'han organitzat diferents activitat al llarg de tot el cap se setmana: el dimunege a les 11 hores: Concurs gastronòmic 'Sabors del Món'. Inscripcions fins el 20 d'octubre; Concurs d'Instagram amb tres premis de 100, 75 i 50 euros. Bases en l'Instagram @lafraguadevulca; Actuacions musicals a càrrec de l'Escola de Música d'Alcàsser; Tallers demostratius d'oficis antics (la Cistelleria, l'Orfebreria, Espart,  Escrivania àrab...); Exposicions variades; Zoco Àrab i venda de productes artesanals; Racó Infantil Medieval amb gran ludoteca artesanal, jocs musicals, tiovivo , Escac gegant i taules d'ingeni; Taller creatiu divertit per a xiquets per artesans locals DBarro & Huellas de bebés, el dissabte de 12 a 14 hores i diumenge de d'11 a 13 hores; Jocs del Club de Basquet Alcàsser i Castell castell inflable i llits elàstics.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Escrito e ilustrado por alumnos de 4º de Primaria del colegio San Enrique, narra las aventuras de dos gotas de agua que muestran qué es el ciclo del agua y por qué es vital para el planeta
Massanassa ya conoce sus mejores monumentos falleros

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.