Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
QUART DE LES VALLS

Arriben a Quart de les Valls les festes del canvi

Els festers d'enguany decidixen donar-li un gir al programa d'actes per exprimir al màxim les hores
M. MARTÍNEZ - 15/09/2016
Els festers de Quart de les Valls. EPDA Els festers de Quart de les Valls. EPDA

El municipi de Quart de les Valls ha començat les festes del canvi. Amb el hashtag #FestersDelCanvi, els organitzadors han decidit donar-li un gir al programa d'actes, i en especial el Dia de les Quintes, per exprimir al màxim les hores de festa. Els actes començaren el dimarts 13 de setembre amb l'inigualable concurs 'The Young Coloms of Quart' i el teatre i play-back de l'Associació Cultural El Codoval. El dimecres els astistes més menuts del poble foren els protagonistes amb una nit de música i espectacle, i ahir dijous el campionat de pilota va centrar la jornada festiva i l'actuació del humorista valencià Eugeni Alemany.

Hui divendres l'artista de música infantil valenciana Dani Miquel actuarà al municipi a les 16 hores. Més tard, a les 20 hores, es durà a terme la ofrena de flores a la Verge del Pòpul i, per la nit, actuarà la Batukada Simfokada Blocco Samba Reggae. Eixirà del carrer del Crist fins a la plaça Sant Miquel, on tindrà lloc el pregó de festes.

El dissabte serà el Dia del Bou amb l'exhibició del primer bou del poble, a les 18 hores, i per la nit, bous embolats.

El diumenge 18 de setembre es celebrarà la festivitat de la Verge del Pòpul amb els tradicionals actes religiosos, una fireta per als més menuts i la ecuperació d'una tradició per part dels #FestersDelCanvi. Es tracta de recuperar la ruta d'Albaes, una costum valenciana que els festers esperen que dure molts anys.

La festivitat del Santíssim Crist de l'Agonia es realitzarà el dilluns 19 de setembre amb l'emotiva baixà de la imatge del Crist. També es durà a terme el tradicional dineret i el passa-carrer. A més torna a Quart de les Valls el tradicional espectacle de varietets amb l'actuació del cantant de Operación Triunfo Vicente Seguí.

Els actes taurins tornaran el dimarts 20 de setembre i el dimecres dia 21. A més, el dimecres hi haurà una partida professional de pilota al carrer València i el passa-carrer de disfresses.

El Dia de les Quintes es celebrarà el dijous 22 de setembre amb bous al carrer i la gran vesprada de ball i festa.

El concurs de paelles es realitzarà el divendres 23 de setembre a la plaça del Pòpul. Els festers repartiran l'arrós i la llenya. Després, hi hauran més bous i vaques i com a colofó una orquestra amenitzarà la vetlada.

El dissabte 24 de setembre es durà a terme la tradicional cagà del manso a la plaça Sant Miquel i l'últim dia de bous al carrer. Un acte molt peculiar del món taurí.

Per finalitzar, el diumenge, últim dia de festes a Quart de les Valls, hi haurà un parc infantil al poliesportiu municipal. A més, es celebrarà la festivitat en honor a Sant Miquel. Els actes religiosos començaran a les 12 hores amb la missa en honor al patró del poble. Per la vesprada, passa-carrer per replegar els festers i acontinuació, la processó pels carrers de costum. Al finalitzar, es dispararà un castell de focs artificials disparat per la Pirotècnia Lluch i patrocinat per l'Ajuntament. A les 24 hores sonarà la senyal de fi de festes.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

La mejora de apartaderos en la línea provocará que se interrumpa el servicio entre el 9 de julio y el 5 de octubre
El colectivo hace llegar a los bancos y a las cajas esta petición con el fin de conseguir una accesibilidad universal en el municipio

Otras noticias en sucesos

El grupo criminal está formado por cinco miembros de una misma familia (padre, madre, hija, yerno y cuñado)
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.