Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
POLÍTICA

Baldoví (Compromís): "Espere que Bonig aprofite la reunió amb Montoro perquè demane perdó als valencians pel maltractament al qual ens ha sotmés estos 6 anys"

El diputat valencià vol que Bonig li demane també "que si trau avant els pròxims Pressupostos Generals de l'Estat que no siguen tan infames com als que ens té acostumats i que, per una vegada, ens tracte amb dignitat"
REDACCIÓN - 14/11/2017
El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví
El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví

El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha demanat a Isabel Bonig, líder del PP valencià, que aprofite la seua reunió amb Cristóbal Montoro, Ministre d'Hisenda, per a exigir-li que demane disculpes pel maltractament econòmic al qual ha sotmés al al territorio valencià.

"És una casualitat que la mateixa setmana que tots els valencians ens manifestarem en els carrers de València per un sistema de finançament just per al País Valencià, Bonig, es reunisca amb Montoro per a parlar del mateix tema. Esperem que, ara que s'ha d'estar fent la maleta per a anar a Madrid, fique en ella els desitjos dels valencians" ha explicat Baldoví en una compareixença.

Baldoví proposa a la líder del PPCV que li diga a Montoro que demane a perdó per anomenar "plorons a un poble que maltracta econòmicament, que li recorde que han tingut 6 anys de majoria absoluta per a canviar aquest injust sistema i que no ho han fet i que demane disculpes perquè el nou model de finançament hauria d'haver estat fa 3 anys, tal com marca la llei".

El diputat valencià vol que Bonig li demane també "que si trau avant els pròxims Pressupostos Generals de l'Estat que no siguen tan infames com als que ens té acostumats i que, per una vegada, ens tracte amb dignitat".

El portaveu de Compromís també ha comparat la situació de les institucions valencianes amb les d'altres territoris: "A veure si en Moncloa tenen la mateixa pressa d'arreglar el finançament dels valencians com el contingent basc, que en un parell de setmanes estarem aprovant-ho"

Baldoví ha demanat a Bonig que"deixe de mirar tant a Catalunya i que comence a mirar pels interessos dels valencians. Esperem que la reunió no siga solament una foto sinó que s'anuncie que el deute valencià és il·legítim i que es condona".

Otras noticias en Comunitat

En Valencia se actuó contra 20 conductores por carecer de permiso o licencia, 69 por conducir bajo los efectos del alcohol y uno por exceso de velocidad
Los portavoces de los grupos confían en que se pueda alcanzar un consenso respecto a las enmiendas presentadas a esta reforma del Estatuto
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.