Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BENIFAIRÓ DE LES VALLS

Benifairó de les Valls aprova els pressupostos de 2018 amb superàvit

Els comptes per al pròxim exercici sumen 1.388.962 euros, la qual cosa suposa un increment d'un 15% respecte als pressupostos de 2017
M. MARTÍNEZ - 23/11/2017

El ple de l'Ajuntament de Benifairó de les Valls ha aprovat els pressupostos per a l'any que ve, 2018, amb una previsió de superàvit de prop de 30.000 euros. L'alcalde, Toni Sanfrancisco, ha informat a El Periódico de Aquí que els comptes per al pròxim exercici sumen 1.388.962 euros, la qual cosa suposa un increment d'un 15% respecte als pressupostos de 2017.

Quant a l'Impost de Béns Immobles (IBI), el primer edil ha afirmat que el Consistori rebaixarà per a 2018 un 5% el coeficient d'aquest tribut, que passa del 0,60% al 0,50%. L'objectiu, tal com ha matisat Sanfrancisco, és pal·liar la pujada del 10% anual dels valors cadastrals establida per la Direcció General del Cadastre.

Així mateix, els nous pressupostos inclouen la pujada de la taxa de l'aigua, l'ordenança de la qual es va modificar en l'últim ple, amb la finalitat "d'ajustar la quota als costos reals del servei", segons ha argumentat l'alcalde de Benifairó de les Valls. En aquest sentit, Sanfrancisco ha destacat que el Consistori "recaptava la meitat del que es gastava en el manteniment de la xarxa d'aigua del municipi a causa de les altes fuites que s'estan reparant". En total, el rebut de l'aigua "pujarà entorn d'un 30% als veïns", ha declarat el primer edil.

Davant aquesta situació, l'Ajuntament està estudiant la possibilitat d'externalitzar el servei a través d'una concessió per a "amortitzar les inversions", ha apuntat Sanfrancisco.

Finalment, respecte a les inversions, els pressupostos contemplen la instal·lació de gespa artificial en el camp de futbol local, la renovació de parcs infantils i les millores en la piscina que s'han quedat pendents de les ajudes provincials d'enguany.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

Toni Cotolí i Isabel Montoro fusionen la música i la poesia en un espectacle carregat d'art i sensibilitat
Las inscripciones ya pueden formalizarse.Toda la información está disponible en la página web municipal, www.benifairovalls.com

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Los hechos sucedieron ayer, entre las 5.30 horas y las 6.00 horas, en la carretera N-332, a la altura de la citada población
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.