Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BENISSANÓ

Benissanó aprova els pressuposts de 2018

El text va ser aprovat amb els vots a favor del PSPV-PSOE i l'abstenció del PP
REDACCIÓ - 29/11/2017
Benissanó aprova els pressuposts de 2018 Benissanó aprova els pressuposts de 2018

Benissanó ja té els pressuposts per a l'any vinent. El passat dia 28 de novembre, amb els vots a favor del grup municipal socialista i l'abstenció del PP, s'aprovaren els pressuposts de 2018 per un total de 1.984.390€. "Estos són uns pressuposts que marquen clarament el camí de la línia marcada per este govern municipal per tal de sanejar els comptes municipals (el PP deixà un deute total de més de 4 milions d'euros, un 240% d'índex d'endeutament). Dos anys després este equip de govern ha aconseguit rebaixar el deute en un milió d'euros, amb una gestió seriosa i rigorosa de l'economia municipal, en definitiva, s'han gestionat de manera eficaç els interessos dels veïns", ha declarat Lluís Oliver, regidor d'hisenda del consistori benissaner. "Destacar els 219.000€ que s'invertiran en el municipi per l'any vinent i que ens permetrà, entre altres actuacions, acabar l'actuació en l'espai esportiu i recreatiu de "les Escoles Velles", o bé destinar més de 20.000€ en obres de manteniment i millora del Castell. També cal destacar que per primera vegada a Benissanó els veïns podran escollir, per mitjà d'una actuació participativa, on volen invertir una de les partides d'este pressupost". Però per damunt de tot, estos són uns pressuposts pensats per a la gent més vulnerable, per això hem incrementat la partida de despesa social en un 33%", en paraules de Lluís Oliver, regidor d'hisenda.

Per la seua part, l'alcaldessa ha volgut agrair l'esforç i el treball de tots els regidors de l'equip de govern per la seua implicació en remuntar una situació econòmica tan complicada com la que ens trobàrem a l'inici d'esta legislatura.

Otras noticias en C. Túria

A poco más de un mes de las elecciones aprueban de forma definitiva que salga a concurso un contrato de gestión privada del agua para los próximos 17 años

Otras noticias en sucesos

En concreto, se les atribuyen ocho delitos de robo con violencia e intimidación, seis de robo con fuerza en las cosas, dieciséis de hurto, otro de pertenencia a grupo criminal y otro de apropiación indebida
El equipo facultativo movilizado ha realizado maniobras de reanimación cardiopulmonar avanzada al operario, pero, según el Cicu, "no ha habido respuesta" y "ha fallecido en el lugar"

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.