Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BENISSANÓ

Benissanó aprova els pressuposts de 2018

El text va ser aprovat amb els vots a favor del PSPV-PSOE i l'abstenció del PP
REDACCIÓ - 29/11/2017
Benissanó aprova els pressuposts de 2018
Benissanó aprova els pressuposts de 2018

Benissanó ja té els pressuposts per a l'any vinent. El passat dia 28 de novembre, amb els vots a favor del grup municipal socialista i l'abstenció del PP, s'aprovaren els pressuposts de 2018 per un total de 1.984.390€. "Estos són uns pressuposts que marquen clarament el camí de la línia marcada per este govern municipal per tal de sanejar els comptes municipals (el PP deixà un deute total de més de 4 milions d'euros, un 240% d'índex d'endeutament). Dos anys després este equip de govern ha aconseguit rebaixar el deute en un milió d'euros, amb una gestió seriosa i rigorosa de l'economia municipal, en definitiva, s'han gestionat de manera eficaç els interessos dels veïns", ha declarat Lluís Oliver, regidor d'hisenda del consistori benissaner. "Destacar els 219.000€ que s'invertiran en el municipi per l'any vinent i que ens permetrà, entre altres actuacions, acabar l'actuació en l'espai esportiu i recreatiu de "les Escoles Velles", o bé destinar més de 20.000€ en obres de manteniment i millora del Castell. També cal destacar que per primera vegada a Benissanó els veïns podran escollir, per mitjà d'una actuació participativa, on volen invertir una de les partides d'este pressupost". Però per damunt de tot, estos són uns pressuposts pensats per a la gent més vulnerable, per això hem incrementat la partida de despesa social en un 33%", en paraules de Lluís Oliver, regidor d'hisenda.

Per la seua part, l'alcaldessa ha volgut agrair l'esforç i el treball de tots els regidors de l'equip de govern per la seua implicació en remuntar una situació econòmica tan complicada com la que ens trobàrem a l'inici d'esta legislatura.

Otras noticias en C. Túria

“Coneix el teu poble” es una iniciativa para que vecinos y visitantes puedan conocer en profundidad los principales atractivos de Benaguasil

Otras noticias en sucesos

El hombre,de 34 años, continuará hasta entonces detenido en los calabozos de la Guardia Civil de Villena
Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.