Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BENISSANÓ

Benissanó presenta els seus primers pressupostos participatius

Els veïns decidiran on invertir els 20.000€ destinats en els pressupostos de 2018
REDACCIÓN - 17/04/2018
Oliver explica als assistents a l
Oliver explica als assistents a l"acte el funcionament d"estos primers pressupostos participatius

El divendres 13 d'abril es donà el tret de sortida dels primers pressupostos participatius a Benissanó. "La ferma voluntat política d'este equip de govern és donar la veu al poble per tal d'expressar la seua voluntat en les inversions d'una part dels pressupostos municipals destinats a millorar les infraestructures del poble. Este govern ha apostat des del primer dia per donar la veu al poble. Hui continuem amb este camí, presentant per primera vegada a Benissanó estos pressupostos participatius" ha destacat l'alcaldessa Amparo Navarro.

L'acte fou conduït pel regidor de l'àrea econòmica, Luis Oliver qui explica, als veïns assistents a l'acte, el funcionament d'estos primers pressupostos participatius on tots els veïns majors de 16 anys tenen el dret a participar.

El període per poder participar va des del 14 d'abril fins al 4 de maig, on els veïns podran presentar un màxim de quatre propostes. A continuació, entre el 5 i el 25 de maig els tècnics municipals estudiaran la viabilitat de les propostes presentades i que es complisquen els requisits. Per últim, entre l'1 i el 15 de Juny, els veïns votaran la proposta que estimen oportuna d'entre aquelles tres més proposades en la primera fase. Finalment el 26 de juny es farà públic el resultat de les votacions i l'actuació que ha resultat guanyadora.

Tal com ha declarat el regidor Luis Oliver, "Este és un compromís que hem adquirit amb els ciutadans per tal d'oferir-los un mecanisme de participació en el qual s'involucren en la presa de decisions respecte d'un fet tan important com ara, la inversió i execució d'una actuació que millorarà el seu municipi".

Tot el procés de participació ciutadana es podrà fer a través de la web municipal: www.ajuntamentbenissano.com o de manera presencial en les mateixes oficines municipals.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

Jaime Ruix ha asegurado que hay que darle una utilidad a la La Casa Bernal ya que es uno caserones más emblemáticos de La Pobla de Vallbona
Són 25 xiquets i xiquetes, 10 entrenadors i 3 periodistes la comitiva que ha vingut des de Tianjin per a establir vincles esportius i culturals entre esta ciutat i la Comunitat Valenciana.

Otras noticias en sucesos

En la zona trabajan especialistas de las brigadas científicas y de homicidios, para tratar de recopilar todos los restos y posteriormente investigar su procedencia
El detenido cuenta con antecedentes por violencia machista, aunque en el caso de la muerte de su pareja no existían denuncias previas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.