Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BENISSANÓ

Benissanó rebaixa el període mitjà de pagament a proveïdors a 43 dies

Cuando accedió el actual ejecutivo al gobierno, el periodo era de 141 días
REDACCIÓ - 12/11/2018
Ple de Benissanó
Ple de Benissanó

L'ajuntament de Benissanó ha informat del període mitjà de pagament a proveïdors del tercer trimestre de 2018, quedant establert en 43 dies.

Respecte d'aquestes dades econòmiques l'alcaldessa, Amparo Navarro, ens ha confirmat la seua satisfacció de vore com hem reduït en quasi 100 dies aquest període mitjà de pagament (PMP) a proveïdors. Navarro ens recordava que quan ella arribà a l'alcaldia de Benissanó aquest període era de 141 dies i ara, tres anys després i gràcies a l'esforç de tots i a una bona gestió econòmica de contenció de la despesa, aquest PMP a proveïdors s'ha rebaixat a 43 dies.

L'alcaldessa de Benissanó ha recalcat que "Un dels objectius que em vaig marcar com a alcaldessa fou aconseguir que totes les empreses i comerços que presentaren factures a l'ajuntament cobraren com més prompte millor. Moltes d'estes empreses o comerços són xicotets negocis que necessiten que l'administració pública, com ara l'ajuntament, faça front a les factures presentades per a poder continuar amb la porta oberta de l'empresa o el comerç". "Estem molt satisfets del treball que estem portant endavant i dels fruits que estem recollint. Hui en dia qualsevol empresa o comerç que presenta una factura en l'ajuntament de Benissanó la cobra durant el mes en què la presenta"

Amparo Navarro també ens ha avançat que el motiu pel qual este PMP a proveïdors sobrepassa els 30 dies és com a conseqüència de l'endarreriment que existia amb el pagament a les empreses, com és el cas de l'empresa que recull el fem: "quan entrarem a governar en juny de 2015 a esta empresa se li devien 91.000€ (des d'octubre de 2013) llum, l'empresa encarregada de donar aigua en la urbanització de La Llometa, projectes técnics, quotes a la Mancomunitat, etc". La primer edil ens recorda que."el deute a empreses al començar la legislatura era de més de 600.000€, hui en dia podem dir amb molta satisfacció que hem liquidat el deute amb empreses i que tant sols ens resta liquidar els vora 50.000€ que li devem a l'empresa de l'aigua pels treballs en la urbanització de La Llometa i els vora 50.000€ més per la construcció de l'amfiteatre.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

Festivales de música, un ciclo de conferencias y exposiciones potenciarán el valor patrimonial del edificio
L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha convocat els Premis Eco-Riba 2019 per a promocionar la consciència i el respecte envers el medi ambient mitjançant els sectors educatiu, empresarial, urbà, social i la comunicació, per a la qual cosa s'han creat cinc categories. S'hi concedirà un únic premi en cadascuna de les categories previstes de 1.500 euros en total

Otras noticias en sucesos

El hombre,de 34 años, continuará hasta entonces detenido en los calabozos de la Guardia Civil de Villena
Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.