Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BÉTERA

Bétera construeix un nou parc esportiu a Mas Camarena

Es tracta del segon parc dedicat a la pràctica del cal·listènia
REDACCIÓ - 05/10/2018
Bétera construeix un nou parc esportiu a Mas Camarena Bétera construeix un nou parc esportiu a Mas Camarena
L'Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Parcs i Jardins, ha posat en marxa un nou parc a la urbanització Mas Camarena. Es tracta del segon parc dedicat a la pràctica del cal·listènia, una modalitat d'exercicis físics basada en el moviment de grups musculars molt de moda entre els joves.
El primer d'ells es va instal·lar al nucli urbà, concretament al carrer Castelló, i més d'un any després s'ha consolidat com un dels parcs més concorreguts de Bétera, de fet molts aficionants de pobles propers vénen fins ací per practicar aquest esport.
"Vist l'èxit del parc inaugurat al nucli urbà l'any passat, vam pensar que Mas Camarena també havia de gaudir d'un parc esportiu. En els últims anys hem renovat i construït nombrosos parcs infantils però també apostem pels parcs esportius per poder arribar no només als xiquets sinó també a la gent jove", ha explicat la regidora Cristina Ballesteros (PSPV).
Amb una inversió de més de 20.000 euros, el parc està situat a la zona verda central de Mas Camarena, al costat de l'anell principal i davant de l'eixida al Parc Tecnològic amb l'objectiu de donar servei a tots els nuclis de la urbanització com la zona nord, la zona nord i est. A més dels aparells dedicats al cal·listènia s'ha col·locat també mobiliari urbà realitzat amb materials reciclats.
Inversió en les urbanitzacions
L'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany (Compromís), ha destacat que "des de l'Ajuntament s'està fent un esforç per millorar totes les zones del poble i en aquest cas és a Mas Camarena on estem fent millores necessàries com aquest parc o el nou asfaltat l'anell. A més tenim previst millorar la pista de bàsquet en els pròxims mesos". "Tenim clar que hem de cobrir les necessitats de tota la població independentment que després hi haja grups polítics que consideren que aquest equip de govern només inverteix en el nucli urbà. Jo crec que aquestes actuacions són un exemple que per a nosaltres Bétera és tot el terme municipal", ha destacat Cristina Alemany.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

El anteproyecto propone la reordenación del espacio en dos zonas: una para la oferta comercial y otra para usos municipales
Gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Bétera, Xavier va poder comptar amb la presència de 17 dels col·laboradors que han participat en el disc

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.