Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
POLÍTICA

Córdoba (Ciutadans): "Pedro Sánchez, a més de venir al 9 d'Octubre, ha d'acordar-se de solucionar l'infrafinançament"

El portaveu adjunt avança que en el pròxim ple "Cs defensarà una bateria de mesures per a corregir les irregularitats de la Fundació la Fe"
REDACCIÓN - 08/10/2018
Juan Córdoba
Juan Córdoba

El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Juan Córdoba, ha afirmat que "el president del Govern central, Pedro Sánchez, a més de venir a València per a celebrar el 9 d'Octubre, ha d'acordar-se dels temes econòmics que afecten a la Comunitat Valenciana, com l'infrafinançament o el Corredor Mediterrani".

En aquest sentit, ha considerat "fonamental" que tinga "voluntat política per a solucionar aquests temes que no han solucionat durant tants anys" i ha assenyalat que "Cs participara en tots els actes institucionals del 9 d'Octubre perquè és un dia de celebració".

Durant la roda de premsa després de la junta de síndics, Córdoba ha anunciat que la iniciativa de Cs que es debatrà en el pròxim ple serà sobre "les irregularitats en la Fundació La Fe".La proposta reclama"incorporar la publicitat i informació de la Fundació La Fe en el Portal de Transparència, publicar la Relació de Llocs de treball, revisar-la temporalitat i estabilitat del personal, establir criteris objectius de contractació complint amb els criteris de publicitat, igualtat, mèrit i capacitat, realitzar una auditoria externa sobre la comptabilitat i del personal, facilitar la supervisió directa per part de l'Advocacia de la Generalitat de totes les contractacions, regular tots els comptes depurar responsabilitats".

Per a açò, Cs sol·licita"la destitució de l'actual vicepresidenta del Patronat de l'Institut de Recerca Sanitària La Fe i el nomenament d'un director amb criteris de publicitat, igualtat, mèrit i capacitat".

Otras noticias en Comunitat

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha asegurado que el conjunto de propuestas realizadas por Podemos para incorporar a los presupuestos del Consell de 2019 son "sensatas" y sería "positivo asumirlas" para seguir llevando adelante el proyecto "de progreso y prosperidad social" que han desarrollado en la Comunitat Valenciana
Tony Woodward asegura que "la nueva página web ha costado más de 20.000 euros" y lamenta que para "solucionar la precariedad laboral no vale solo un lavado de cara"
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.