Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
CANET D'EN BERENGUER

Canet celebra amb èxit les festes patronals en honor al patró Sant Pere

Des del dia 28 de juny fins a l'1 de juliol el nucli històric acollirà bous al carrer, actes religiosos, música, calderes i paelles
M. MARTÍNEZ - 19/06/2018
Ball de plaça de Canet. EPDA Ball de plaça de Canet. EPDAProcessó de Sant Pere a Canet. EPDA Processó de Sant Pere a Canet. EPDA
Processó a Canet. EPDA Processó a Canet. EPDA

El municipi de Canet d'En Berenguer engega la temporada d'estiu amb les seues festes patronals en honor a Sant Pere, patró de la localitat. Els bous al carrer, embolats i la solta de vaquillas són els vertaders protagonistes d'aquestes festes, encara que tampoc cal oblidar la música tradicional, les revetles, les calderes, les paelles i els actes religiosos que trauen a la llum la devoció dels veïns del municipi.

Els actes festius van començar dijous 28 de juny, a les 13 hores, amb la disparà de 'tronaors' i volteig de campanes. Els actes taurins es van durar a terme a les 13:30 hores amb la primera entrada de vaques; a les 19 hores amb la solta d'un bou cerril i vaques, i dos bous embolats a la nit a partir de les 24 hores. A les 14:30 hores del mateix dia, va haver tambè caldera d'arròs organitzada pels clavaris, a la plaça Fèlix Rodríguez de la Fuente. A més, a les 21 hores, la Banda de la Societat Musical de Canet va protagonitzar una cercavila amb la seua música pel poble.

Devoció

Els actes religiosos es van dur a terme el divendres 29 de juny, dia de Sant Pere. La Banda de la Societat Musical de Canet, acompanyada de Tabal i Dolçaina, va tocar la diana a les 9 hores, i a les 11 hores, van realitzar una nova cercavila fins a l'església on s'oficiarà la missa en honor al patró de Canet. A les 13 hores es va disparar una mascletà en el carrer del Riu, i a la nit a les 21 hores, es va celebrar la tradicional processó que va comptar amb la participació del Grup de Danses El Repom. Per a concloure, un castell de focs artificials va posar el punt i final al dia festiu local. I a les 23:30 hores, hes va fer un concert de la Rondalla Sant Pere.

El programa va continuar el dissabte 30 de juny amb més actes taurins. A les 12 hores, es va realitzar una entrada de vaques, i a les 17:30 hores, vesprada de vaques. Per la nit, a les 24 hores, la música de l'Orquestra Montecarlo va amenitzar la vetlada a la plaça Fèlix Rodríguez de la Fuente.

El diumenge 1 de juliol es van realitzar activitats infantils i per adults, a la carretera Morvedre. Un parc terrestre Infantil-Adults va fer gaudir a tots els assistents.

Més bous

A les 12:30 hores va haver una nova entrada de vaques i prova, i a les 14 hores van començar les paelles que es van cuinar en la plaça Félix Rodríguez de la Font. 

A la vesprada més vaquillas i, a la nit, més bous embolats que van posar fi a les festes patronals del municipi de Canet d'En Berenguer. Les festes patronals de Sant Pere de Canet són les primeres que se celebren en la comarca del Camp de Morvedre, com a benvinguda a l'estiu.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

La junta directiva de la entidad deportiva reconoce la labor del edil socialista durante estos cuatro años de legislatura en la Concejalía de Deportes
El centro comercial aumentará su oferta comercial, de ocio y restauración en un solar anexo de 12.000 metros cuadrados

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.