Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALBAL

Catarroja i Albal signen el projecte EDUSI valorat en 10,5 milions d'euros

Ambdós municipis tornaran a presentar les Estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integral al Fons Europeu de Desenvolupament Regional
REDACCIÓN - 21/11/2017
Alcaldes d
Alcaldes d"Albal y Catarroja en la signatura de l"EDUSI. EPDA

Els ajuntaments de Catarroja i Albal s'han reunit este matí per a concretar la signatura de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI), projecte valorat en 10,5 milions d'euros.

Amdós municipis presentaran les seues estratègies a la tercera convocatòria de les ajudes cofinançades pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Comissió Europea.

El projecte sorgeix de la voluntat de Catarroja i Albal de fer front conjuntament a alguns dels problemes que afecten les dues localitats. Així, s'han plantejat diversos objectius que pretenen resoldre problemes urbanístics i protegir el medi ambient, promoure l'ús de les TIC o fomentar l'activitat empresarial.

Modificacions del projecte

En termes generals, les estratègies han mantingut les línies d'actuació ja proposades. L'any passat, Catarroja i Albal ja van intentar accedir a les ajudes de l'EDUSI, però el projecte no va ser seleccionat. Tanmateix, en esta ocasió s'han produït algunes modificacions en l'apartat social del projecte.

Així, com a novetat, Catarroja ha inclòs a l'EDUSI tots els seus processos de participació ciutadana, com són les enquestes de qualitat de vida o les xarrades per a arreglar els barris. A més, també s'ha reforçat l'estratègia de promoció de la inclusió social i la lluita contra la pobresa amb diversos programes d'integració.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Aquestes ajudes volen afavorir l'accés a habitatges en lloguer i facilitar el primer accés als joves. El termini per adherir-se a aquestes ajudes finalitzarà el proper divendres 8 de març de 2019
La muestra de 20 paneles con fotografías es un recurso educativo en valores de convivencia e igualdad

Otras noticias en sucesos

El hombre,de 34 años, continuará hasta entonces detenido en los calabozos de la Guardia Civil de Villena
Los agentes detectaron la plantación “indoor” al acudir al edificio una patrulla por una disputa vecinal e intervinieron 112 plantas de marihuana en fase de crecimiento con un peso total de 20 kilogramos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.