Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALAQUÀS

Catorze joves corresponsals d'Alaquàs participen a la trobada d'alumnat actiu

Durant dues jornades, els participants han gaudit d'un ampli cartell d'activitats lúdiques i formatives
REDACCIÓ - 31/01/2019
Les activitats a les jornades Les activitats a les jornadesLa trobada de joves La trobada de joves

Els dies 26 i 27 de gener tota l'activitat per a l'Alumnat Actiu-Corresponsals d'Institut s'ha concentrat a Alboratxe; municipi triat per a celebrar una nova cita carregada d'activitats tant lúdiques com formatives, dirigides als nostres joves. En aquesta última edició han participat 180 joves de 14 municipis membres del consorci Xarxa Joves.net, entre ells 14 joves d'Alaquàs.

La trobada ha permés als nostres representants debatre i analitzar propostes relacionades amb polítiques de Joventut. Amb aquest objectiu s'han abordat assumptes com l'anàlisi d'accions solidàries i reivindicatives sobre el paper dels joves com a agents de canvi social. La part lúdica es va centrar en diferents jocs: presentar-se o socialitzar-se, temps d'esbarjo i vetllades que varen donar color a aquestes dues jornades d'activitat intensa.

Aquesta trobada és la número 26 des de que el consorci Joves.net va decidir posar en contacte a estudiants que com a corresponsals estan realitzant diverses accions als Instituts o al seu municipi, i donar-los l'oportunitat de conèixer altres joves i experiències similars a més de continuar formant-se.

Des de l'Ajuntament d'Alaquàs es fomenta aquest programa que fa que els joves continuen sent el vincle entre els IES i la regidoria de joventut.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Amb una participació que cada any va augmentat, més 600 alumnes han jugat al sambori, els sacs, ballar la trompa, el set i mig, el joc del mocador, les xapes, les bitlles, i la corda, entre altres
El partido socialista renueva dos tercios de la candidatura e incorpora más del 50% de personas nuevas representativas del asociacionismo y la política local

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.