Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
VILAMARXANT

Comencen els treballs de substitució de la coberta i habilitació de nous banys al Cementeri Municipal de Vilamarxant

Es canviarà el sostre d'accés i es construiran dos banys nous adaptats i que complisquen la normativa d'accessibilitat i seguretat
REDACCIÓ - 18/01/2018
Cementeri Municipal Vilamarxant. Cementeri Municipal Vilamarxant.

El Cementeri Municipal de Vilamarxant disposarà d'una coberta d'accés nova i de nous banys adaptats. Els treballs ja han començat, amb un pressupost de 35.521 euros, que s'han pogut invertir en esta actuació pel romanent generat en projectes del Pla Provincial d'Obres i Serveis (PPOS) del 2016.

L'actuació consistirà en la substitució de tota la coberta d'entrada, ja que l'anterior estructura de fusta estava molt danyada. Per això, està fent-se una nova de vigueta i formigó. A més, s'incorporarà un canaló per a l'evacuació d'aigua.

Respecte als banys, es reformaran les instal·lacions actuals perquè donen servei als treballadors i treballadores del Cementeri. D'altra banda, es construiran dos de nous: un per a homes i l'altre per a dones i adaptat a persones amb mobilitat reduïda. A més, es farà un xicotet magatzem per guardar ferramentes. Tots els banys seguiran la normativa de seguretat i accessibilitat. Per això, es reduirà el pendent de la rampa d'accés perquè complisca la regulació vigent.

Les obres les està duent a terme l'empresa local Civera Percha SL., que va fer l'oferta econòmicament més favorable de les quatre empreses que van presentar els seus projectes.

Els estalvis que han possibilitat esta inversió

Les adjudicacions del Pla Provincial d'Obres i Serveis que han generat un estalvi suficient per dur endavant estes obres són la renovació de la xarxa de sanejament dels carrers Puçol, Aparici Guijarro i Santíssim Crist de la Salut; la implantació de la xarxa de sanejament dels carrers Judea i Buenos Aires (treballs pendents d'adjudicació per part de Conselleria); la renovació de la façana i coberta de l'Ajuntament; i la millora de l'asfaltat de diversos carrers del casc urbà.

El Cementeri estarà tancat diumenges i festius durant les obres

Mentre estos treballs de rehabilitació i adequació estiguen en marxa, el Cementeri Municipal estarà tancat diumenges i festius. La resta de dies mantindrà el seu horari habitual.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

El consistori autoritza les obres de quatre naus l'import de les quals supera els 4 milions d'euros

Otras noticias en sucesos

El equipo facultativo movilizado ha realizado maniobras de reanimación cardiopulmonar avanzada al operario, pero, según el Cicu, "no ha habido respuesta" y "ha fallecido en el lugar"
El levantamiento del cadáver se produjo en torno a las 20 horas, en un accidente del que se ha hecho cargo el juzgado de guardia de Dénia
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.