Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA VALL D'ALBAIDA

Comencen les obres de millora del CEIP Vicente Gironés d'Ontinyent amb la retirada de la coberta d'amiant

L'actuació pressupostada en 450.000 euros a càrrec de la Generalitat inclou també la instal·lació d'un ascensor i la renovació de la xarxa elèctrica
REDACCIÓ - 02/01/2018
Panorámica del edificio
Panorámica del edificio

Les obres de millora del CEIP Vicente Gironés demandades per l'Ajuntament d'Ontinyent a la Conselleria d'Educació ja han començat. Com va anunciar la Direcció Territorial de la Conselleria d'Educació, coincidint amb les vacances de Nadal, aquesta setmana s'han iniciat els treballs de retirada de la coberta d'amiant del centre educatiu. A aquesta actuació se sumarà, amb un pressupost de 450.034 euros, la instal·lació d'un ascensor i la renovació de la xarxa elèctrica.

D'aquesta manera, s'està procedint a la retirada de la coberta d'amiant per a substituir-la per una altra de fibrociment, aprofitant que l'alumnat no té classes fins al pròxim dia 8 de gener. Una vegada finalitzada aquesta primera intervenció es disposaran a continuar amb la instal·lació d'un ascensor que millorarà l'accessibilitat de l'edifici i la renovació per fases de tota la xarxa elèctrica.

El regidor d'Educació, Óscar Borrell, incidia en "la voluntat del Govern d'Ontinyent per donar suport a l'educació i posar els centres públics de la ciutat en els millors condiciones possibles". Bon exemple d'açò són també, els 194.000 euros que l'Ajuntament destina al projecte de la coberta del CEIP Bonavista o les obres de millora energètica en el Martínez Valls, que ja estén adjudicades i que es duran a terme gràcies a una subvenció de 130.000 euros de la Diputació de València.

Cal afegir també que el ple d'Ontinyent ha aprovat esta setmana l'adhesió al pla "Edificant" de la Conselleria d'Educació, pel qual el Govern Valencià finançarà la realització d'altres diverses actuacions de millora en els centres de la ciutat.

Otras noticias en C. Centrals

Demà arranca el congrés "Castells en l'aire. Els castells en la Història i la ficció"
El Pla d’Inclusió i Cohesió Social 2019-2022 anirà aparellat a la reconversió del Consell Municipal de Benestar Social en Consell d’Inclusió i Drets Socials
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.