Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
POLÍTICA

Compromís demana la cessió de l'antiga comandància marina del Grau de Castelló

Mulet (Compromís) recorda que l'immoble porta més de 10 anys sense ús
REDACCIÓ - 07/08/2018
Portaveu de Compromís en el Senat, Carles Mulet. EPDA
Portaveu de Compromís en el Senat, Carles Mulet. EPDA

El portaveu de Compromís en el Senat, Carles Mulet, ha registrat una sèrie de preguntes al Govern en el qual, d'una banda es demana una relació dels immobles titularitat de l'Estat existents en tot el territori valencià, en el qual s'explique si estan en ús o no, en cas d'aquestes buides, que s'indique des de quan, i si existeix algun tipus de planificació per a la seua ocupació.

Segons Mulet, " és un luxe inassumible que qualsevol administració pública dispose de terrenys, edificis i béns sense cap tipus d'usos, mentre es paguen lloguers per a albergar dependències públiques a tercers. S'hauria de cercar una pacte entre administracions per a optimitzar i cedir usos, i en casos d'edificis sense previsió d'ús algun, com la residència de suboficials de Castelló, o l'antiga comandància marina del Grau de Castelló, se cedisca a l'ajuntament per a poder donar-li un ús públic".

Mulet ha recordat que PP, PSOE i Ciutadans van votar en contra precisament en el Senat a la petició ( via esmena pressupostos generals de l'Estat) a cedir l'antic edifici de la Comandància de Marina del Grau, de l'Autoritat Portuària, que roman buit des de fa més d'una dècada per a usos públics vinculats al port o ús compartit amb l'ajuntament " tenim un port capdavanter del mediterrani, tenim una ciutat que encara pot obrir-se més al mar, i tenim un gran edifici que corre el risc de ruïna si no se li dóna un usos, per açò hem tornat a reclamar via pregunta parlamentària, la seua cessió".

Otras noticias en Castellón

Las relaciones se han visto deterioradas por la contratación del joven Germán Varela por parte del club madrileño,
Así lo han comunicado fuentes de la Conselleria de Educación que han precisado que son los alcaldes los que toman la determinación de la suspensión de las clases en sus municipios

Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.