Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
POLÍTICA

Compromís demana un pacte entre administracions per a actuar en la CV13

Mulet recorda que aquest vial inaugurat en 2010 s'ha convertit en un embut perillosíssim
REDACCIÓN - 08/08/2018

El portaveu de Compromís en el Senat, Carles Mulet, ha presentat una sèrie de preguntes al Govern central en les quals es demana informació respecte a la previsions per a abordar al costat de l'administració autonòmica una proposta per a desembossar la perillosa situació de la carretera CV13, que uneix la N340 i AP7 amb la CV10/A7 , discorrent des de Torreblanca, fins a enllaçar amb el vial interior, al costat de l'aeroport de Vilanova .

Mulet ha recordat que aquest vial de prop de 16 quilòmetres, s'ha convertit en un altre empastre de l'època de la bogeria urbanística " era necessari vertebrar la zona interior de la Plana Alta amb la costa, era necessari fer un vial per aquesta zona, com era necessari un vial entre Cabanes i Ribera de Cabanes que va quedar avortat per l'obcecació del PP de cercar una alternativa especulativa que envaïa el Desert dels Palmes. En aquest cas, es va optar per les presses, per a unir l'aeroport de Fabra amb el litoral, sense analitzar els riscos i necessitats reals, i per açò tenim ara un vial perillosíssim, amb pendents exagerats, on es produeixen dia sí dia també col·lisions, esglais, i fins a accidents mortals".

El portaveu valencianista ha exposat que " aquest vial no va ser dissenyat per a albergar el tràfic diari que suporta, i on mesures precipitades i maldestres com les adoptades per l'anterior subdelegat del Govern d'obligar a desviar per ell tot el tràfic pesat de la N340 per a enllaçar amb la Cv10, ha ocasionat un increment de la perillositat. Aquest vial necessita ampliar-se, especialment en sentit ascendent, i com la causa de l'increment d'ús es deu en bona mesura a l'obligatorietat imposada pel govern Central, aquest ha d'aportar també la seua part per a solucionar la situació".

Mulet ha reiterat que la paràlisi en la continuació de la CV10/A7 des de Benlloc fins a la Jana, desvia també innecessàriament tràfic per la CV13 " manquem de transport públic digne, de trens dignes, ens obliguen a usar el transport individual i després ens deixen amb infraestructures precàries, la nostra aposta és canviar el sistema de mobilitat, però de moment necessitem carreteres dignes, com la resta de l'Estat, i quan és l'Estat qui ocasiona el problema, ha de ser també qui aporte solucions, i per açò ho exigim".

Otras noticias en Comunitat

Para el responsable socialista, "el principal problema de las instituciones es la complicación", especialmente la burocrática, pues consume mucho tiempo
Tony Woodward asegura que "la nueva página web ha costado más de 20.000 euros" y lamenta que para "solucionar la precariedad laboral no vale solo un lavado de cara"
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.