Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MISLATA

Compromís demanarà l'accés als expedients dels PAI 's de Mislata

Gil: "Davant aquesta guerra del despropòsit per part del PP i PSOE de Mislata pel que fa als plans urbanístics aprovats en l'època de Corredera, on s'acusen mútuament de ser els responsables del caos urbanístic del nostre municipi"
REDACCIÓ - 16/01/2018

"Davant aquesta guerra del despropòsit per part del PP i PSOE de Mislata pel que fa als plans urbanístics aprovats en l'època de Corredera, on s'acusen mútuament de ser els responsables del caos urbanístic del nostre municipi, Compromís sol·licitarà l'accés a tots els expedients implicats", assegura aquesta formació.

Des de la formació valencianista assenyalen en veu del seu portaveu Javier Gil que "tots dos partits estan moralment desautoritzats per a parlar d'urbanisme perquè a Mislata no hem conegut una altra cosa que governs del PSOE, quasi trenta anys, i deu anys del PP. Els dos partits han contribuït a fer del nostre municipi un lloc de difícil convivència com a conseqüència de la depredació urbanística, i no han pensat en el benestar dels ciutadans".

Així mateix, des de Compromís apunten que si bé és cert que Corredera va ser qui va impulsar els PAI's del Quint i la plaça Major, no és menys cert que "al govern de Bielsa li ve molt bé aquesta nova ona construtora i d'especulació urbanística per fer caixa. El PSOE de Bielsa té molts compromisos i necessita incrementar la recaptació per poder afrontar-los, i poc sembla importar-li que Mislata no estiga preparada per a absorbir més población. La inoperància de Bielsa en aquest sentit resulta més que evident", apunta Gil.

D'altra banda, el portaveu municipal argumenta que "l'actual govern de Mislata no té projecte de ciutat, i ho demostren amb cada actuació que inicien, com per exemple la remodelació de l'avinguda Blasco Ibáñez, que fins i tot després d'aprovar-se en els pressupostos municipals de 2017 i realitzar una espantosa consulta popular, sembla haver-se quedat en el bagul dels records. Sincerament el que està passant a Mislata em recorda molt al que ha passat en tota Espanya, on Aznar va impulsar un model de creixement basat en la rajola i sobre el qual Zapatero no solament no va fer res sinó que va continuar amb el mateix. Ací va començar Morales, va continuar Corredera i Bielsa no s'atreveix a liquidar-ho" ha asseverat Gil.

Finalment, des de Compromís per Mislata apunten que sempre apostaran per un model de ciutat més amable, que pense en els ciutadans, amb més zones verdes i jardins on el vianant siga el protagonista, "Mislata no pot seguir creixent en nombre d'habitants, aquesta situació és inviable i hem de començar a pensar en un model de desenvolupament urbà sostenible", ha conclòs Gil.

La formació valencianista està estudiant la possibilitat de reunir-se amb els diferents agents socials del municipi i amb experts en urbanisme per a cercar solucions a mitjà i llarg termini per a revertir el procés d'urbanització impulsat pels diferents governs que hi han hagut a Mislata, i aconseguir que el municipi siga reconegut per altres aspectes més positius i no per la massificació actual, que ha portat a Mislata a ser un dels municipis amb major densitat demogràfica de tota Europa.

Otras noticias en L´Horta Sud

Continúa la alerta amarilla en el litoral de la provincia de València, el litoral norte de Alicante y la alerta roja en la provincia de Castellón
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.