Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
Llíria

Compromís a Llíria denúncia manca de neteja i manteniment en l'autovia CV-35

Les males herbes envaeixen el carril bici i no deixen veure les plantacions que s'han fet en les rotondes d'accés a les ciutats.
REDACCIÓ - 13/08/2013

Garcia ha mostrat mitjançant fotografies com des de fa diversos mesos, els usuaris del carril bici que discorre al costat de l'Autovia de Llíria, la CV-35, veuen com les males herbes i matolls van a poc a poc envaint la calçada per on han de circular les bicicletes. Un fet que també s'ha fet visible en les rotondes que donen accés des de la mateixa autovia a les ciutats per on discorre, com és el cas de les de Llíria i altres ciutats de la comarca, les quals deixen molt a desitjar, ja que la mala herba impedeix veure les plantacions d'arbres i plantes que es va fer en el seu moment.

Per al portaveu de Compromís, aquests llocs s'han convertit en terrenys plens d'escombraries seques que li lleva tota visibilitat i és un gran perill, atès que pot convertir-se en lloc de refugi per a animals que poden posar en risc als conductors, o acabar provocant incendis, ja que a més acumulen residus de tot tipus".

La situació és tant exagerada que en casos les escombraries ocultes fins i tot escultures situades dins de la rotonda, o espècies sembrades en el seu moment com els baladres o espècies aromàtiques, i fins i tot les oliveres.

Per a Garcia, aquesta deixadesa per part de la concessionària és inacceptable, ja que va a cobrar centenars de milions d'euros pel manteniment d'aquesta infraestructura, un manteniment inexistent a la vista de com es troben tant el carril bici com les rotondes vinculades a l'autovia.

Compromís ha fet un requeriment a la Conselleria d'infraestructures per a que es facen efectius aquests treballs de manteniment a través de la concessionària de "Peatge en l'ombra" en la CV-35, ja que tot els marges, mitgeres i accessos estan convertits en polvorins d'herbes seques, amb els riscos que això comporta. A part de que, tenir les nostres carreteres en aquest estat, justament quan més turistes i estiuejants les utilitzen, donen una imatge deplorable.

L
L"autovia CV-35 de Llíria con carril bici. Foto: EPDA.

Otras noticias en C. Túria

Cs de La Pobla de Vallbona exige explicaciones al gobierno sobre lo que considera una neefasta organización del festardor
El consistorio ha puesto a disposición de los ciudadanos un teléfono para atender cualquier emergencia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.