Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ALCÀSSER

Compromís d'Alccàsser organitza un acte informatiu amb Enric Bataller sobre els pressupostos de l'Estat

El diputat al Congrés es va reunir, abans, a l'ajuntament amb els representants de l'associació de veïns d'Alcàsser
REDACCIÓ - 03/05/2017
Compromís d Compromís d"Alcàsser. EPDA
Dimarts dia 2 es va celebrar, organitzat per Compromís per Alcàsser ,un acte informatiu sobre el Pressupostos Generals de l'Estat que en estos dies estan debatent-se a Madrid, en aquest acte va participar el diputat al congrés Enric bataller, que va exposar als assistents els principals detalls dels conters de l'estat, i el perquè del vot en contra de Compromís a estos pressupostos. 
L'assemblea que va contat amb una importat assistència de veïns, especialment de gent jove, va ser presentada i moderada per la nostra regidora Isabel Parra, i va comptar amb la introducció feta pels representants del Joves amb Compromís per Alcàsser, Pascual Martínez i José Gea, els quals tractaren uns dels temes més greus amb els que es troben el joves en el dia a dia, com és el del transport públic i les seues deficiències. 
Posteriorment els assistents es van interessar i van plantejar als nostre diputat els seus dubtes sobre diversos temes, i foren àmpliament debatudes qüestions com la del corredor mediterrani, l'infrafinançament del País Valencià, la falta d'inversió de l'estat al contracte programa de transport públic a l'area metropolitana de València etc. Abans de l'acte Enric Bataller es va reunir a l'ajuntament amb els representants de l'associació de veïns d'Alcàsser, els quals varen exposar les seues principals reivindicacions per al poble, reunió que va ser qualificada de molt interessant per les dues bandes.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Una mesura possible ara gràcies a la publicació i entrada en vigor del Reial Decret que regula l’autoconsum d’energia elèctrica
La candidata al Parlamento Europeo habla sobre las políticas del movimiento

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Los investigadores le han intervenido unos cuatro kilos de esta sustancia estupefaciente
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.