Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
MISLATA

Compromís per Mislata "Bielsa segresta l'asociacionisme a la seua llista municipal"

Al partit també li ha sorprès la incorporació del Defensor del Poble a la candidatura socialista
REDACCIÓ - 12/03/2019
Equip de Compromís per Mislata Equip de Compromís per Mislata

Compromís per Mislata ha denunciat el control absolut sobre el moviment associatiu i veïnal per part de Bielsa. Hem tingut coneixement per la premsa que tots els presidents de les associacions veïnals aniran en les llistes del PSOE de Bielsa. Tot veí és lliure de donar suport i votar a qui li semble, però un president d'una associació que rep i gestiona diners públics a través de subvencions faça campanya per part de qui les signa no sembla molt ètic.

Amb aquest moviment, s'ha carregat d'una plomada tota la credibilitat i independència de les associacions veïnals de Mislata, el prestigi de les quals ha costat tant esforç i treball aconseguir. Per això veuríem amb bons ulls la dimissió dels seus presidents, els quals s'han posat al servei de qui governa i no dels qui representen, tota la ciutadania de Mislata, independentment de la seua orientació o ideologia política.

No imaginem a un veí votant d'una opció diferent a qui governa, dirigir-se a una d'aqueixes associacions per a comunicar-li un problema amb el propi ajuntament, sabent per endavant que el seu president forma part de la llista electoral d'aqueix govern, és completament surrealista.

Des de Compromís hem denunciat com Bielsa durant els seus huit anys de govern, incrementava o s'inventava subvencions o convenis per a associacions afins, mentre liquidava uns altres amb aquelles que no li feien el joc o li eren crítiques.

Amb aquestes accions s'evidencia quals són les maneres de Bielsa, que ha amb aquesta decisió ha llançat un missatge: «o s'està amb mi o contra mi», les associacions que vulguen conveniar amb l'ajuntament a Mislata necessàriament hauran de votar o promocionar a Bielsa, sinó no tindran futur a Mislata, I per desgràcia ja existeixen antecedents, Menys Graus o Solidaris per un Món més Just són dos de les víctimes d'aquest sistema feudal de Bielsa, més propi de règims absolutistes.

Finalment, també ens ha sorprès molt la incorporació del Defensor de Poble nomenat durant el govern del Partit Popular en la candidatura socialista, el qual des de l'any 2011 mai ha intervingut en un ple municipal per a informar sobre la seua labor, cosa que si feia anteriorment. Creiem imprescindible pel bon nom de la institució i del propi ajuntament que hauria d'abandonar el seu càrrec.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

Se reconoció a los 12 alumnos y alumnas de Primaria y las 4 de Secundaria, y las 15 mejores notas de selectividad del curso 2017 – 2018
EL Seprona de la Guardia Civil de Valencia en el marco de la operación “AROFNA” procedió a intervenir 14 piezas de gran valor arqueológico

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Al parecer, una discusión motivada por unos palomos ha desembocado en los dos disparos
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.