Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
TORRENT

Compromís per Torrent denuncia factures sense contractació a l'Ajuntament

Pau Alabajos (portaveu Compromís): "Aquestos serveis s'han facturat sense procediment de contractació, vulnerant-se la llei de contractes del sector públic".
REDACCIÓ - 05/04/2019
Regidor de Compromís, Pau Alabajos Regidor de Compromís, Pau Alabajos

Compromís per Torrent demanda al govern de Ros (PSOE) mesures urgents en matèria de contractació, a l'informar la Intervenció municipal de 448.180'52€ en factures pagades sense mediar cap procediment de contractació legalment establert.

Les diferents despeses s'arrepleguen en 5 relacions de factures per serveis i subministraments corresponents al primer trimestre del 2019, els quals superen l'import establert en l'article 118 de la Llei de Contractes del Sector Públic, superant-se també el termini d'un any regulat en l'article 29.8 de la mateixa norma, i obviant-se totalment el procediment de contractació vigent.

Segons la llei de contractes, el control d'aquestes factures permet incrementar l'eficiència de la despesa pública i facilitar, en particular, la participació de les xicotetes i mitjanes empreses (PIMES) en la contractació pública, així com permetre que els poders públics empren la contractació en suport d'objectius socials comuns.

Per a Compromís la transparència en la contractació pública suposa aconseguir una millor relació qualitat-preu així com la igualtat d'oportunitats que se li suposa a una administració local davant aquelles

empreses o treballadors autònoms que opten per oferir els seus serveis a l'ajuntament.

Finalment Alabajos ha remarcat que sense procediment de contractació els béns i serveis subministrats manquen d'importants aspectes de qualitat, com el respecte al medi ambient, les clàusules socials, així com aquelles millores d'innovació vinculades a la finalitat del contracte.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

El servicio de Desarrollo Empresarial diagnosticará la situación actual de empresas familiares, microempresas, emprendedores y pequeños comercios de Alfafar.
L'espai Paiporta Conviu va acollir la presentació del espectacle

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
En la parte alta del establecimiento, se encontraba una habitación en la que se alojaban algunos de los trabajadores, hacinados y en condiciones precarias
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.