Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
ELECCIONS MUNICIPALS / PAIPORTA

Compromís projecta la construcció d'una pista d'atletisme junt al nou pavelló per completar la ciutat esportiva de Paiporta

El Govern de Compromís planeja crear i dotar noves instal·lacions esportives segons les necessitats dels clubs i col·lectius del municipi
REDACCIÓ - 17/05/2019
Martín visitant els terrens Martín visitant els terrens

Compromís per Paiporta planteja la construcció d'una pista de d'atletisme per completar la ciutat esportiva que integrarà el pròxim pavellò d'esports junt a la piscina coberta, el Poliesportiu Municipal i el Camp de fútbol del Palleter. Les noves instal·lacions s'ubicaran al solar adjacent al poliesportiu, de 19.002,30 metres quadrats, expropiat recentment per 1,5 milions d'euros.

L'equip de Govern de Compromís es reunirá amb els clubs i els col·lectius esportius de Paiporta, com ara el club de basket, d'handbol, taekwondo i patinantge artístic, entre altres, per dissenyar conjuntament les noves dotacions esportives per tal de que s'adapten a les seues necessitats.

La creació i dotació de nous espais i infraestructures esportives que proposa Compromís, com el pavelló municipal, la pista de patinatge artístic, la pista d'atletisme, la pista d'skate o l'ampliació dels carrils bici són una continuació a les polítiques de protecció i foment de l'esport que ha dut a terme el govern d'Isabel Martín durant aquesta legislatura. Unes mesures que han inclòs la recuperació d'ajudes a clubs i esportistes per 120.000 euros o les inversions en instal·lacions com la nova pista de patinatge de velocitat, el rocòdrom i boulder, o la millora i dignificació del Poliesportiu Municipal.

"Estem convençuts de què la salut i l'entorn en el qual viuen les nostres veïnes i veïns, és competència dels que governem. Per això, aquests quatre anys hem posat en valor la cultura de l'esforç, hem estat amb els clubs i les persones que practiquen esport, hem invertit en infraestructures", recorda l'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín.

Amb aquesta idea de que un poble més sa és un poble més feliç, i l'objectiu de fomentar els bons hàbits i els valors de l'esport, Compromís projecta també adequar les instal·lacions del camp de futbol El Palleter. Igualment es contempla continuar treballant en el foment de l'esport base en col·laboració amb les entitats esportives amb l'impuls a l'esport femení, amb subvencions i un suport específic als clubs que el fomenten.

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

La EPA lleva cuatro décadas contribuyendo a la formación en la edad adulta con una amplía oferta de cursos
Miles de festeros de dan cita en la cena de hermandad a los pies de la Torre

Otras noticias en sucesos

En la parte alta del establecimiento, se encontraba una habitación en la que se alojaban algunos de los trabajadores, hacinados y en condiciones precarias
Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.