Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
POLÍTICA

Contigo Somos Democracia celebrarà el seu primer congrés provincial el 20 de gener

En congrés s'elegirà, per llistes obertes, el president provincial així com la seua executiva.
REDACCIÓ - 15/01/2018

Després de celebrar-se a Madrid, el passat 1 de Desembre el congrés estatal, l'acabat de crear partit polític Contigo Somos Democracia (CSD) segueix donant els passos pertinents per consolidar la seua estructura política realitzant el proper 20 de gener, a l´hotel Eurostars Gran Valencia de la capital del Túria, el seu congrés provincial.

En el citat congrés s'elegirà, per llistes obertes, el president provincial així com a la seua executiva. Aquesta executiva tindrà la missió d'encapçalar el partit a la província de València i coordinar els diferents equips de treball, dins de les secretàries corresponents, per al bon funcionament del partit.

Defensar nous models de família, una alternativa mediambiental eficaç i una política econòmica liberal són alguns dels seus eixos principals. CSD es presenta com una única alternativa soci liberal. El seu creixement a nivell nacional i fonamentalment a la Comunitat Valenciana, ve a cobrir unes expectatives que a dia de hui altres partits, vells i nous, no han cobert.


Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.