Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
POLÍTICA

Cs celebra que s'haja aprovat la meitat de les seues propostes de resolució en el debat de política general

Entre les mesures, destaquen un pla de formació i ocupació per a les persones amb discapacitat així com millorar les ajudes econòmiques als autònoms
REDACCIÓ - 14/09/2018
Mari Carmen Sánchez
Mari Carmen Sánchez

El grup parlamentari Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes ha celebrat que s'haja aprovat la meitat de les seues propostes de resolució en el debat de política general de la Comunitat Valenciana. La síndica de Cs, Mari Carmen Sánchez, ha fet un balanç"molt positiu"del resultat,"amb mesures concretes i centrades a millorar la vida dels valencians".

Així, entre les propostes aprovades per unanimitat de tots els grups parlamentaris, destaca un pla per a consolidar l'ocupació autònoma i millorar l'accés d'aquest sector a les subvencions del Consell, o marcar estratègies per a fomentar l'ocupació entre les persones amb discapacitat, als qui també s'oferiran plans de formació concrets dins de l'àmbit rural i es potenciarà la seua promoció interna dins de les empreses,"amb l'objectiu de contribuir a la seua plena autonomia a través de llocs de treball de qualitat",en paraules de la síndica.

També ha comptat amb l'aprovació unànime de la Càmera la proposta de Cs per a incloure la figura d'un acompanyant expert i especialitzat en les Oficines d'Atenció a les Víctimes del Delicte. A més, Cs ha aconseguit l'aprovació de mesures per a millorar la productivitat agrària i augmentar els recursos per a la contractació de personal en labors de neteja forestal.

Ampliar el parc públic d'habitatge per als menors de 35 anys i potenciar el turisme rural a la Comunitat Valenciana són unes altres de les propostes de Cs acceptades per Les Corts.

D'altra banda, Sánchez s'ha mostrat"sorpresa per que els grups que sustenten al Consell hagen rebutjat la petició de Cs per a continuar treballant en l'eradicació de la violència de gènere i per a implantar plans d'igualtat en totes les empreses públiques valencianes abans que acabe la legislatura".

"No té explicació que el Botànic s'opose a una proposta de tal calat social",ha comentat la síndica de Cs, qui també ha lamentat que"els grups hagen votat en contra de la reducció de l'impost de successions per a les famílies valencianes, o de la llibertat dels pares per a triar l'opció d'escola concertada per als seus fills, així com la implantació d'un plurilingüisme real en tots els centres valencians".

"Cs ha demostrat una vegada més fer una oposició constructiva i ferma, posicionant-se com a alternativa útil que proposa mesures pràctiques destinades a solucionar els problemes directes que afecten als valencians, i a millorar la seua qualitat de vida",ha conclòs la portaveu parlamentària.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Comunitat

El País Vasco y Navarra serán las comunidades con mayor crecimiento este año y en 2019, con aumentos en 2018 todavía por encima del 3%
Gascó ha recordado que su grupo ha defendido desde el principio que "un servicio esencial de la Administración como, el de emergencias, no debe estar externalizado"

Otras noticias en sucesos

En esta operación denominada “COLUMBUS” realizada por el Equipo Roca de la Guardia Civil de Xátiva se ha recuperado 4 palomos valorados en 17.000 euros
El siniestro ha ocurrido a la 01.45 horas, en el kilómetro 15,380, y el conductor del otro camión, de 51 años, ha resultado ileso
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.