Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
SENSE PÈLS (EN LES CAMES)

De la manifestació pel Corredor

Laia Morvedre
- 10/10/2018
Les cames de Laia. Les cames de Laia.

Quin desastre de setmana. No em puc aclarir. Hui tinc pont i no treballe. Este matí he netejat la casa i he tret alguna robeta d'hivern. A la nit hem quedat amb els amics a sopar a Algímia. Se'm fa cara amunt eixir fora a sopar de nit. Sort que m'acompanya Gonzalo i conduirà. Està molt esportista i no vol beure. El 9 d'octubre vol córrer per Gilet. Jo crec que l'esperaré a Albalat que fan un "correbars". Hem quedat les amigues allí per a esmorzar. Després volíem anar a dinar paella al Port però no sé si arribarem a temps per a comprar els tiquets. Si no es pot, crec que anirem a algun bar d'Estivella perquè per allí hi ha paradetes i música.

Vaig estar en els moros i cristians. Cada vegada ho fan millor. La parella d'Enric el periodista i la dona és fantàstica. No sé com ho fan però sempre es claven en alguna festa. Deuen ser divertidíssims per casa. Pareix que no treballen mai.

El treball que cada vegada sembla més dur és el de mestre. Em fa por pensar el que ha passat pel col·legi de "La Pinaeta". Crec que podia haver sigut encara pitjor. Tenia una amiga que va estar allí un temps. Diu que l'ambient és bo però que en el barri hi ha casos complicats. Estic convençuda que en molts casos en tots els col·legis els pares són de por. Creuen que ho saben tot i ho tergiversen tot pels grups de whatssApp. Damunt, allí, on hi ha famílies complicades, tot es fa més greu.

Ara, si em demaneu que parle d'alguna cosa greu, vos dic que em pareix molt fort el que ha passat a Torres Torres. Si ho era que jutjaren l'alcalde per assumptes tan lletjos, pitjor ha estat que el PSOE deixe governar el PP. No ho dic perquè mane o deixen de manar els populars sinó perquè entre els dos regidors socialistes no s'han aclarit a quin votar. Total que anava a ser una dona del Compromís alcaldessa i s'ha quedat despagada.

No penseu que hui sols vos parle de coses lletges. Vaig disfrutar pel mercat medieval de Sagunt. Enguany no m'ha pogut acompanyar Fina. S'esvarà pel carrer i es va trencar el peroné. La trobe a faltar perquè ja sabeu que és la meua confessora. De totes maneres, em passe la vida per sa casa animant-la. Per cert em vaig quedar amb ganes d'anar a la representació d'eixa història de teatre que se sembla a la Celestina. Paqui hi va estar. Diu que va estar bé.

El que fou genial és la marxa del corredor Cantàbric – Mediterrani que es va fer a valència. Jo estiguí. No és fàcil vore manyos i valencians junts per a demanar el mateix. Se li veia molt pagat a l'alcalde Quico i a la gent de l'Ajuntament. M'agradà que hi haguera gent de diferents partits. El que no entenc és com ha costat tants anys fer una reivindicació tan important com eixa. No m'esperava vore Toni Gaspar, l'alcalde de Faura. Cada vegada que el veig, em continue posant roja. Està per a fer-li un favor, quan es posa amb roba tan informal. Em va cridar l'atenció trobar-me a diputats del PP de les Corts de manera tan informal. L'alcaldessa de Terol em sembla molt bonica. Pareix bona gent. Hi havia per allí una xica roseta amb meleneta de Compromís en la primera fila. Pense que és secretària autonòmica d'alguna cosa. M'agrada com vist.

El 9 d'octubre de vesprada vull anar amb Gonzalo a la baixada de les Senyeres que fan a Sagunt. És molt curiós això que vagen de camí dos banderes que són quasi iguals. Espere que no es faça molt llarg el dinar i ens done temps.

Vos deixe que se'm farà tard. M'he d'arreglar per al sopar. Disfruteu d'estos dies de festa. El cap de setmana del Pilar me'n vaig cap a Saragossa. Ja vos conte com m'ho passe. Besets.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Opinión

Otras noticias en sucesos

Las pesquisas de los agentes que han desarrollado la investigación han logrado dar con la mujer que hizo la fotografía y con la que inició la cadena de mensajes en la que se acusaba al denunciante
Los supuestos autores ocultaban los efectos sustraídos en los caminos de tierra cercanos a las viviendas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.