Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA COSTERA

El Betlem Monumental de Xàtiva bat el seu rècord de visites per dia

Aquest any, la mitjana diària de visites ha sigut de 4.898 persones, el que suposa un increment del 27% respecte de la mitjana diària de l'any passat
REDACCIÓ - 08/01/2018
El Betlem Monumental de Xàtiva. EPDA
El Betlem Monumental de Xàtiva. EPDA

El Betlem Monumental de Xàtiva ha rebut un total de112.672 visites,malgrat que aquest any el calendari ha establert la data d'inauguració cinc dies menys més tard.

La regidora de Parcs i Jardins,Pilar Gimeno (Compromís), ha valorat molt positivament aquestes dades."L'ampliació que hem fet del Betlem ha sigut tot un repte que hem afrontat amb molta il·lusió i que ha suposat una redistribució del pressupost que teníem destinat, però tot l'esforç ha pagat la pena vist el gran èxit d'enguany tant pel nombre de visites com per la fluïdesa amb que han pogut transitar per la instal·lació."

Aquest any, la zona nova, que és una reproducció de l'antiga plaça del mercat, ha sigut l'estrella de la instal·lació. Parades de fruites i verdures, d'herbolari, de teles i teixits, d'ous i de salmorres i envinagratas, entre altres, han resultat especialment atractives per als visitants que, després d'haver fet llargues cues, han pogut visitar el Betlem Monumental de Xàtiva, el més gran d'Espanya i que ve consolidant-se com un reclam turístic de primer nivell per a la ciutat.

Segons Gimeno,"cal entendreel Betlem com un reclam que dinamitza la campanya nadalenca del comerç local i, en eixe sentit, considere que hem acomplit l'objectiu amb escreix atès que no només hi ha hagut moviment comercial els dies més assenyalats, sinó que ha sigut un flux de gent constant durant tots els dies en què el Betlem ha estat obert".La regidora ha fet balanç amb les associacions de comerciants i hostalers, i estes es mostren també satisfetes de l'impuls que ha suposat el Betlem per a la campanya nadalenca del comerç.

Pel que fa als visitants, aquestos hanvalorat molt positivament l'ampliació del Betlem i l'oportunitat que els ha brindat per poder explicar als més menuts antics costums, com els de menjar rates i granotes, que venien determinats més per necessitat que per plaer.També cal valorar positivament la informació turística facilitada per poder integrar la resta d'atractius de la ciutat en la seua visita, i destacar, en este sentit, la important promoció i difusió que s'ha fet del Betlem fora de la Costera. Arribant a València, Gandia, Alcoi, Alzira, Ontinyent o, fins i tot, Albacete, i que ve sent uns dels objectius principals de la regidoria des de 2015.

Otras noticias en C. Centrals

El incidente se produjo por una hipercloración del agua de las instalaciones municipales
Una vez recolectadas las plantas y finalizado el proceso de secado, tenían previsto distribuir ellos mismos la marihuana
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.