Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA VALL D'ALBAIDA

El col·legi Martínez Valls millora el seu aïllament tèrmic amb una ajuda de 130.000 euros de Diputació

La corporació valenciana anuncia altra subvenció de 140.000 euros per efectuar estes millores al proper curs en el col·legi Lluís Vives dins del Pla Municipal de Manteniment de Centres
REDACCIÓ - 18/07/2018
El regidor d?Educació d El regidor d?Educació d"Ontinyent al centre. EPDA

L'Ajuntament d'Ontinyent està executant les obres de millora energètica al col·legi públic Martínez Valls, actuació que permetrà millorar l'aïllament tèrmic del centre i que es podran executar gràcies a una subvenció de 130.000 euros de la Diputació de València. L'actuació que s'està realitzant en el CEIP Martínez Valls suposa la retirada de les fusteries exteriors i la substitució per noves finestres d'alumini, millorant així les condicions tèrmiques dels edificis, actuacions que tindran una durada prevista de 5 setmanes.

Esta mateixa actuació s'executarà també al proper curs en el CEIP Lluis Vives, destinant en aquest cas la corporació valenciana altres 140.000 euros dins del Pla Municipal de Manteniment d'Escoles en Centres d'Infantil i Primària posat en marxa per tal de cooperar en matèria educativa amb la Generalitat Valenciana i afavorir als ajuntaments de la província.

El regidor d'Educació, Óscar Borrell, destacava que entre estes actuacions i les ja delegades d'entre les 27 previstes del Pla Edificant a Ontinyent, Generalitat i Diputació invertiran més de 1 milió d'euros en infrastructures educatives a la ciutat en els propers mesos, diners als que s'afegiran posteriorment les de la resta d'actuacions d'Edificant als col·legis i instituts de la ciutat.

Borrell incidia en què "després de 20 anys d'oblit per part de les institucions valencianes, els centres d'Ontinyent, i gràcies a les sinèrgies entre Ajuntament, Generalitat i Diputació, els centres educatius d'Ontinyent van a experimentar un gran canvi, que per fi permetrà a l'alumnat comptar amb unes instal·lacions adients al segle XXI", manifestava.

Cal recordar que a més de les obres que s'executen amb subvencions de Diputació i Generalitat, es troba en fase de licitació les obres que l'Ajuntament realitzarà amb 331.000 euros de fons propis per crear una nova coberta i dues pistes multiesportives al Col·legi Bonavista, que va ser un dels projectes més votats al procés "Ontinyent Participa" "i suposa atendre una demanda històrica del centre, l'únic a la ciutat sense una infrastructura d'estes característiques", recordava el regidor.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Centrals

El que fuera presidente de la Diputación de Valencia fue detenido en junio junto a dos asesores y tres altos cargos de la empresa pública Divalterra por presuntos delitos de prevaricación administrativa y malversación de caudales
Desde la Conselleria han explicado que este nuevo hospital es el resultado del convenio de colaboración que Sanidad suscribió en julio de 2016 con el Ayuntamiento de Ontinyent

Otras noticias en sucesos

El Ayuntamiento de Foios ha confirmado en su cuenta de Twitter que el fallecido es Miguel Lázaro y ha enviado su pésame a la familia y amistades del vecino del municipio valenciano.
El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.