Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA VALL D'ALBAIDA

El col·legi Martínez Valls millora el seu aïllament tèrmic amb una ajuda de 130.000 euros de Diputació

La corporació valenciana anuncia altra subvenció de 140.000 euros per efectuar estes millores al proper curs en el col·legi Lluís Vives dins del Pla Municipal de Manteniment de Centres
REDACCIÓ - 18/07/2018
El regidor d?Educació d El regidor d?Educació d"Ontinyent al centre. EPDA

L'Ajuntament d'Ontinyent està executant les obres de millora energètica al col·legi públic Martínez Valls, actuació que permetrà millorar l'aïllament tèrmic del centre i que es podran executar gràcies a una subvenció de 130.000 euros de la Diputació de València. L'actuació que s'està realitzant en el CEIP Martínez Valls suposa la retirada de les fusteries exteriors i la substitució per noves finestres d'alumini, millorant així les condicions tèrmiques dels edificis, actuacions que tindran una durada prevista de 5 setmanes.

Esta mateixa actuació s'executarà també al proper curs en el CEIP Lluis Vives, destinant en aquest cas la corporació valenciana altres 140.000 euros dins del Pla Municipal de Manteniment d'Escoles en Centres d'Infantil i Primària posat en marxa per tal de cooperar en matèria educativa amb la Generalitat Valenciana i afavorir als ajuntaments de la província.

El regidor d'Educació, Óscar Borrell, destacava que entre estes actuacions i les ja delegades d'entre les 27 previstes del Pla Edificant a Ontinyent, Generalitat i Diputació invertiran més de 1 milió d'euros en infrastructures educatives a la ciutat en els propers mesos, diners als que s'afegiran posteriorment les de la resta d'actuacions d'Edificant als col·legis i instituts de la ciutat.

Borrell incidia en què "després de 20 anys d'oblit per part de les institucions valencianes, els centres d'Ontinyent, i gràcies a les sinèrgies entre Ajuntament, Generalitat i Diputació, els centres educatius d'Ontinyent van a experimentar un gran canvi, que per fi permetrà a l'alumnat comptar amb unes instal·lacions adients al segle XXI", manifestava.

Cal recordar que a més de les obres que s'executen amb subvencions de Diputació i Generalitat, es troba en fase de licitació les obres que l'Ajuntament realitzarà amb 331.000 euros de fons propis per crear una nova coberta i dues pistes multiesportives al Col·legi Bonavista, que va ser un dels projectes més votats al procés "Ontinyent Participa" "i suposa atendre una demanda històrica del centre, l'únic a la ciutat sense una infrastructura d'estes característiques", recordava el regidor.

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Centrals

La lista integra en puestos de salida de tres candidatos menores de treinta año
En la operación de Gandia se han intervenido 42 plantas de marihuana con un peso de más de dos kilos, 56 gramos de cogollos, 160 gramos de restos y una báscula de precisión

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Los bomberos los localizaron a las 5 de la madrugada y pasaron toda la noche con ellos

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.