Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
LA POBLA DE VALLBONA

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona aprova la nova concessió dels serveis de neteja viària i recollida de residus

El PP va votar en contra d'aquesta resolució
REDACCIÓ - 29/11/2018

Dimecres va quedar aprovada, en Comissió Informativa, l'adjudicació del servei de recollida i transport de residus, així com el de neteja viària. Després de sotmetre's al pertinent estudi tècnic, es va resoldre que la proposta presentada per la mercantil 'S. A. Agricultors de la Vega de València' és la que major puntuació ha obtingut, després d'avaluar-se els criteris automàtics i els que implicaven un judici de valor.

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona confirmà dijous, en reunió de la seua Junta de Govern, el resultat que es va aprovar ahir. El PP va votar en contra d'aquesta resolució, mentre que l'equip de govern va donar suport al resultat de la baremació tècnica que avala la nova concessió dels serveis de neteja de carrers i de recollida i transport de brosses. Tots dos serveis seran prestats per la mateixa empresa.

Van ser quatre les mercantils que van presentar les seues respectives ofertes per a fer-se amb aquesta concessió. Una d'elles va ser rebutjada per no ajustar-se al previst en el PCAP (Plec de Clàusules Administratives Particulars), en l'apartat de proposicions. Una altra va quedar exclosa per incompliment de la dotació de maquinària mínima adscrita al servei de recollida de residus. Entre les altres dues ofertes, la que ha sigut designada finalment va obtenir una puntuació de 77,72 punts, davant dels 68,30 punts rebuts per l'altra empresa.

El regidor d'Urbanisme i Serveis en el consistori poblà, Juan Aguilar, s'ha mostrat content davant la possibilitat d'iniciar una nova etapa en dos serveis bàsics per a la ciutadania, en els quals es percebrà una millorança quant a la qualitat de l'atenció rebuda: "És un motiu de satisfacció finalitzar ja amb aquest període d'espera, iniciat amb la cerca d'una nova empresa que prestara aquests serveis i que finalitza ara amb la concessió. Aquesta demora s'ha perllongat malgrat la nostra voluntat d'agilitar al màxim el procediment, i vull recordar que en el procés d'elecció de la nova adjudicatària s'ha seguit només criteris tècnics".

Aguilar, així mateix, assegura que el servei serà més eficient i eficaç que fins ara: "S'han presentat ofertes amb millores en freqüències, en el parc mòbil que prestarà el servei, en la sectorització del municipi o en campanyes per a conscienciar a la ciutadania. A més, el preu s'ha ajustat molt. Les nostres previsions apunten a una millora que la ciutadania percebrà de seguida. I he de dir que la negativa del PP a votar a favor d'aquesta millora per als veïns i veïnes de la Pobla de Vallbona és una cosa que em decep profundament i em resulta incomprensible. Perllongar aquest procés no té sentit i votar en contra no aporta res. Afortunadament, els vots de l'equip de govern han sigut suficients per a solucionar la problemàtica existent amb una resposta adequada i avalada pels tècnics".

Categorías de la noticia

Otras noticias en C. Túria

La decisión fue tomada tras una reunión de la ejecutiva local celebrada el pasado martes
Las instalaciones permanecerán abiertas a lo largo de todo el verano hasta el día 22 de septiembre

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Se le considera responsable de hasta 13 hechos delictivos cometidos desde el mes de enero
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.