Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
TURISME

El Patronat de Turisme porta València al Salon Mondial du Turisme de Paris

València Turisme participa des de hui i fins al 17 de març en el certamen, centrat en el turisme responsable i accessible, les noves tendències i la innovació turística
REDACCIÓN - 14/03/2019

El Patronat de Turisme de València participa des de hui fins al 17 de març en el Salon Mondial du Turisme de Paris, centrat en el turisme responsable i accessible, les noves tendències i la innovació turística.

L'organisme de la Diputació, a través de la seua marca "València Turisme", presenta al públic francés les destinacions i productes turístics de València especialitzats en gastronomia, cultura i medi ambient, a més de l'oferta local d'alguns de les principals destinacions del nostre territori, com Gandia, Cullera, Sagunt i Xàtiva, així com de la pròpia ciutat de València.

A més, València Turisme compartirà espai en l'expositor de Turespaña amb una delegació d'empreses del sector, com The Easy Way, dedicada al cicloturisme.

"El principal objectiu del Patronat de Turisme és continuar amb l'acció promocional internacional per a mostrar la nostra competitivitat com a destinació turística a través d'una oferta d'allotjament de qualitat i d'empreses de serveis, que complementan l'estada amb productes turístics valencians", assenyala el director de Patronat de Turisme de València, Evarist Caselles.

El mercat francés és el segon més important per al territori valencià, després del Regne Unit i per davant d'Alemanya.

Segons les dades oferides per Turisme Comunitat Valenciana, durant 2018 van visitar el territori valencià 1,5 milions de turistes francesos, una xifra que suposa el 16,4% del total de visites. El seu perfil és el d'un viatger que s'allotja una mitjana de 12,6 dies i realitza una despesa mitjana diària de 59,8 euros, que arriba majoritàriament per carretera i la seua principal motivació és l'oci.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Turismo

La Generalitat participa hasta el el domingo en este certamen con un estand de 100 m2 en el que se dan cabida a las marcas turísticas
Visita la página web www.secureviajes.es y encuentra precios increíbles para organizar tus viajes

Otras noticias en sucesos

La Guardia Civil de Oliva ha detenido “Infraganti” a una persona como supuestos autor de un delito de tráfico de drogas al menudeo
El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.