Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BENAVITES

El Pla Estratègic 'B30' de Benavites comptarà amb la participació veïnal

Aquesta iniciativa pretén organitzar la gestió i evolució municipal durant els pròxims dotze anys
REDACCIÓN - 26/01/2017

L'Ajuntament de Benavites ha decidit posar en marxa un Pla Estratègic 'B30', que marcarà el futur del municipi. Durant l'exercici 2017 està previst que es realitzen les primeres fases del procés de disseny d'aquest pla.

Aquesta iniciativa pretén, mitjançant la participació ciutadana, estructurar les línies bàsiques en què ha d'organitzar-se la gestió i evolució municipal durant els pròxims dotze anys, es a dir, fins al 2030, d'ací el seu nom: Pla Estratègic 'B30', ha detallat l'alcalde, Carlos Gil.

Els treballs s'iniciaran al llarg del mes de febrer amb l'establiment d'un calendari de grups de treball que han d'analitzar, sector per sector, tots aquells aspectes influents en el municipi, establint les línies bàsiques d'actuació a seguir en el període de vigència del Pla. I l'Ajuntament començarà a aplicar les directrius a partir del 2018.

La participació en el disseny d'aquest Pla està oberta a tots els veïns del municipi i a les associacions veïnals, si bé la participació dels consells veïnals ja existents tindrà un paper clau.

Amb aquest Pla Estratègic, l'Ajuntament pretén "comptar amb el major nombre d'aportacions dels veïns i associacions per a dissenyar les línies bàsiques que definisquen cap a on dirigir el futur de Benevites. Pensem que la participació veïnal és fonamental en el govern local i volem obrir el disseny d'aquest Pla a la participació de tots", afirma l'alcalde, Carlos Gil.

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

Los socialistas presentan una batería de iniciativas para ayudar a los establecimientos y negocios de proximidad de la ciudad
Muniesa anuncia más presupuesto para el deporte, un aumento de las ayudas sociales y un plan de limpieza

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
La niña fue localizada en la estación de autobuses de Madrid donde al parecer había viajado para conocer a un joven
Quizá te interese...

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.