Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
BENIFAIRÓ DE LES VALLS

El PSOE de Benifairó de les Valls rebutja la moció d'Esquerra Republicana per actuar conjuntament per resoldre les necessitats de l'Escola l'Ermita

La proposta inclou l'elaboració d'un projecte conjunt i propi sobre quines actuacions es volen mamprendre al centre
REDACCIÓN - 29/03/2016

El passat dia 21 de març es va celebrar el ple ordinari de l'Ajuntament de Benifairó de les Valls. Esquerra Republicana hi va presentar una moció per recuperar l'actuació conjunta entre totes les forces polítiques, la direcció de l'Escola l'Ermita i l'AMPA del centre per tal d'exigir a la Conselleria d'Educació les actuacions que necessita l'escola de Benifairó.

La moció va estar rebutjada pels vots en contra de l'equip de govern, mentre que tota l'oposició va votar a favor. L'equip de govern va acusar la regidora d'Esquerra Republicana de mentir en l'exposició de motius de la moció. En el torn de rèplica, la regidora republicana, Adela Alba, va afirmar: "ens agradaria que ens digueren en què mentim. Tot el que hem posat a la moció és estrictament cert i podem demostrar-ho a qui vulga. Entenem que no els agrade que els critiquem per l'actitud passiva que han tingut esperant que des de Conselleria els vingueren a demanar què volien, en lloc de pressionar i insistir a resoldre el problema, però això no és motiu perquè ens acusen de mentir".

Adela Alba va manifestar que aquesta moció era "l'últim recurs que teníem per intentar canviar l'actitud de l'equip de govern". La regidora republicana s'ha queixat de l'actitud de l'equip de govern. "Ens hem posat a la seua disposició en públic i en privat per col·laborar en el que ens demanaren, però veiem que només hi ha resposta quan plantegem les coses en el ple". Alba ha manifestat que la moció tan sols demanava fer reunions de les forces polítiques amb l'AMPA, la direcció del centre i el professorat per elaborar un projecte conjunt i propi sobre quines actuacions es volen mamprendre a l'escola i buscar la manera de fer encaixar el projecte urbanísticament en el poble.

La regidora valencianista es lamentava que "per desgràcia, el PSOE ha considerat que no és moment d'actuar conjuntament ni de tindre cap plantejament propi, sinó que cal esperar a veure què proposa Conselleria. Com ja ve repetint-se al llarg de la legislatura, prefereixen actuar en solitari i no donar opció a plantejar alternatives a altres grups".

D'altra banda, el ple va aprovar la creació d'un Consell Local de la Joventut. Sobre aquesta qüestió, Adela Alba ha celebrat que l'equip de govern haja decidit aplicar una mesura que Esquerra Republicana reclama des de l'any 2011. "Creiem que un Consell Local de Joventut és l'eina que pot fer que el jovent de Benifairó s'implique en la política municipal". En aquest sentit, Alba s'ha mostrat satisfeta que, "malgrat que l'equip de govern ens diga constantment que no tenim experiència governant, agafen prestades les mesures que nosaltres plantegem per posar-les en marxa. Creiem que és un bon senyal que, encara que no tenim experiència, sabem plantejar solucions profitoses per al nostre poble que els que porten trenta anys governant ni s'havien plantejat".

Categorías de la noticia

Otras noticias en Morvedre

El sujeto, con un pasamontañas, se llevó la caja registradora completa
El conjunto valenciano celebró unido la importante victoria que les coloca a un punto del Alarcos

Otras noticias en sucesos

El PSOE elige Paterna por contar su cementerio con más de setenta fosas comunes con los restos de 2.238 represaliados del franquismo
Al colisionar un coche con un camión esta mañana sobre las 7:00 horas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.