Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
CATARROJA

El PSPV-PSOE de Catarroja entrega el premi El Masclet a la Falla "El Rabal"

En la seua IX edició els socialiste entreguen aquest guardó a la millor crítica local
REDACCIÓ - 18/03/2019
Entrega del guardó Entrega del guardó

Els Socialistes de Catarroja fan entrega del Premi El Masclet a la millor crítica local a la "A.C. Falla El Rabal".La Portaveu i candidata a l'alcaldia, Lorena Silvent, valora positivament aquesta iniciativa que fomenta la participació de les comissions en les reivindicacions municipals de l'exercici en curs. Enguany, han participat 6 de les 10 comissions, i hem pogut trobar escenes sobre les principals obres al municipi com és la reurbanització de l'Avinguda Diputació, la reordenació de l'aparcament, paròdies sobre els representants polítics, crítiques pels excrements dels animals domèstics o les queixes veïnals, així com reivindicacions per la igualtat.A la seua IX edició, Silvent considera que el premi que està dotat amb 200.-€, està consolidat i una mostra és que enguany han participat 6 falles (Falla En Rei Jaume I, Falla l'Albufera, Falla El Mercat, Falla El Charco, Falla La Rambleta i Falla El Rabal) on totes elles han fet ressò de la realitat catarrogina. Aquesta iniciativa, va sorgir quan el Grup Municipal estava a l'oposició, però entenem que és una forma d'incentivar a les comissions a esforçar-se perquè a través de la sàtira s'escenifiquen situacions locals, i volem agrair la seua participació i animar-los a tornar a participar l'any que ve.

Silvent també va voler felicitar a totes les comissions pel seu treball, esforç i dedicació i per omplir els carrers de Catarroja de vida, llum i color, així com a la Junta Local Fallera de Catarroja, i a les FFMM del poble i respectives corts d'honor.

Volem destacar, que per a poder desenvolupar-se correctament tots els actes, hem d'agrair també el treball extraordinari de policia local, protecció civil, serveis de neteja i brigada.

Els socialistes de Catarroja, gaudim participant a tots els esdeveniments, passa carrers, visita de falles, nit d'albaes, entrega de premis, sopars de germanor, ofrena, perquè recolzem la festa fallera i el treball de totes les comissions catarrogines, i una mostra més és aquest premi "El Masclet"..

Silvent junt a representants del PSPV de Catarroja i de la Falla El Rabal

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

La agenda del fin de semana se completa con actividades deportivas, infantiles, literarias y musicales
El Conservatorio acoge el acto de tributo a las maestras y maestros que este curso finalizan su etapa laboral

Otras noticias en sucesos

También se le han imputado los delitos de usurpación de identidad y usurpación de funciones públicas
Se le considera responsable de hasta 13 hechos delictivos cometidos desde el mes de enero
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.