Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
EL PUIG

El Puig inicia una nova campanya de concienciació per a evitar els excrements en el carrer

La regidoria de Medi ambient de l'Ajuntament del Puig, junt a l'empresa R3 recymed SL, ha iniciat una campanya de sensibilització ciutadana per a eradicar la presència d'excrements canins en els carrers de la localitat
REDACCIÓ - 27/12/2017
Campanya institucional de l
Campanya institucional de l"ajuntament de El Puig.

La campanya institucional es diu 'DISFRUTEM TOTS DEL CARRER' i mostra a una persona a punt de trepitjar un excrement. L'objectiu, és recordar que arreplegar els excrements dels animals és una obligació per als propietaris de les mascotes, per a què així tots els veïns puguen gaudir de carrers nets.

L'acció ha sigut qualificada com a "necessària" per part de l'Ajuntament ja que es tracta d'un problema quotidià que es troba qualsevol persona quan ix al carrer. A més, cal recordar que el consistori compta amb l'Ordenança de Neteja de 2010, que prohibeix als propietaris dels gossos abandonar els excrements en la via pública sota sanció de 400€.

Aquests panells poden veure's en diferents llocs de la població com per exemple a l'Avinguda Verge del Puig.

La campanya es difon amb l'ajuda de l'empresa R3 recymed S.L. Aquesta última, ha posat a disposició del consistori diversos suports informatius que té instal·lats en les papereres de recollida selectiva de residus que hi ha en la població. A més, també ha subministrat els panells amb els dissenys de la campanya.

Otras noticias en L´Horta Nord

La Diputación advierte que las fuertes precipitaciones podrían causar desprendimientos, inundaciones puntuales y caída de árboles
Un total de nueve bomberos de los parques de Moncada, Sagunt y La Pobla se han desplazado al lugar de los hechos
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.