Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
CANET D'EN BERENGUER

El teatre amateur premia en Canet la trajectòria de l'Institut Valencià de Cultura

El premi s'entregarà en la XXI assemblea de la Federació de Teatre Amateur
REDACCIÓ - 14/04/2018
El teatre amateur premia en Canet la trajectòria de l?Institut Valencià de Cultura El teatre amateur premia en Canet la trajectòria de l?Institut Valencià de Cultura

La Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana (FTACV) celebra aquest cap de setmana la seua XXXI assemblea en Canet d'en Berenguer. Fins a aquesta localitat arribaran més de 200 actors del més d'un centenar de companyies que formen part d'aquesta federació.

Entre les activitats programades destaca l'acte de lliurament de premis que atorga cada any l'associació una guardons que aquest any volen distingir per primera vegada l'Institut Valencià de Cultura amb un guardó de nova creació Premi Tablas Extraordinari 2017, distinció de nova creació atorgada a l'IVC per decisió de la Junta Directiva de l'entitat.

El director general de l'Institut Valencià de Cultura ha declarat: ««Agraïm de tot cor el reconeixement de la FTACV perquè, en certa mesura, els milers d'amateurs teatrals que tenim a la Comunitat Valenciana són una part fonamental del que és el públic regular, crític i passional de les arts escèniques; i un Premi de les seues mans representa, d'una o d'altra manera, l'aplaudiment a una gestió i camí encetats per l'Institut Valencià de Cultura».

Per primera vegada en les més de tres dècades d'existència de la FTACV el col·lectiu ha rebut el suport de l'Institut Valencià de Cultura d'una manera clara, ja que des que va néixer aquesta entitat pública la Federació de Teatre Amateur ha rebut una subvenció directa, sense haver de passar pel tràmit competitiu que provocava molta incertesa.

Aquesta nova situació fa que la Federació puga plantejar-se nous reptes de cara al futur.

El altres premiats en aquesta ocasió han sigut l'Ajuntament de la Llosa de Ranes amb el premi Tables Entitat, el premi Tablas actor/actriu es per a Cristina García. La companyia amfitriona El Molinet rebrà el premi Tablas al Grup, i el Premi Tablas persona serà per a Javier Torres de la Sala Carolina de València.

Otras noticias en Morvedre

La Sociedad Española de Inmunología y Alergia Pediátrica ha otorgado una beca para llevar a cabo el estudio y la implantación de medidas preventivas y de formación
La cuenta cambió su alias en twitter cuando se dio cuenta de la polémica

Otras noticias en sucesos

Una de las víctimas estuvo un día en el hospital en observación

Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.