Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
VILAMARXANT

El Trinquet municipal es condicionarà i millorarà amb inversions de la Diputació i de l'Ajuntament

Es renovarà l'accés, es construiran nous banys i es faran obres d'accessibilitat a les graderies. Estes actuacions s'inclouen en el nou Pla de trinquets de la Diputació de València
REDACCIÓ - 12/06/2018
El Trinquet municipal es condicionarà i millorarà amb inversions de la Diputació i de l?Ajuntament
El Trinquet municipal es condicionarà i millorarà amb inversions de la Diputació i de l?Ajuntament

El Trinquet municipal de Vilamarxant rebrà diferents obres i actuacions de millora i condicionament en els pròxims mesos. Per a estos treballs, hi ha programada una inversió de 105.000 euros, finançats al 80% per la Diputació de València i demandada per l'Ajuntament.

Així, l'ens provincial ha inclòs estes actuacions en el nou Pla de trinquets que es desenvoluparà durant els anys 2018-2019. Es finançarà amb fons provinents del superàvit de la corporació del passat exercici i amb ell es complementa una línia d'inversions en trinquets de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

A les instal·lacions de Vilamarxant està previst reformar l'accés principal al Trinquet, fer banys nous i un nou espai per al material de neteja, reformar els vestuaris i renovar i adaptar a la normativa d'accessibilitat la graderia del dau i la graderia "gallinera" (corredor). A més, també està previst dur a terme millores a la pista de joc.

Estes actuacions se sumen a la contemplada al Pressupost municipal de 2018 per a comprar una parcel·la i ampliar les instal·lacions. Hi ha una partida de 21.000 euros municipals per a l'adquisició d'este espai.

Otras noticias en C. Túria

El consistorio ha puesto a disposición de los ciudadanos un teléfono para atender cualquier emergencia
Les fortes pluges i la preemergència han precicpitat la decisió
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.