Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
XIRIVELLA

Els clubs esportius de Xirivella col·laboren en la nova Escola d'Estiu

Hi haurà activitats d'esports, anglés, informàtica i eixides a les piscines
REDACCIÓ - 01/06/2017
Escola d
Escola d"Estiu de Xirivella. EPDA

 L'Escola d'Estiu de Xirivella començarà el dilluns 26 de juny, una setmana abans que en edicions anteriors per a facilitar la conciliació familiar. Es farà CEIP Rei en Jaume i al CEIP Vicent Tosca fins al dia 21 de juliol per a l'alumnat escolaritzat en col·legis d'Infantil i Primària.

Enguany s'han introduït importants novetats com ara les activitats esportives que es faran amb la col·laboració dels diferents clubs esportius de la localitat. Els menuts i menudes visitaran els clubs on podran practicar entrenaments en bàsquet, gimnàstica o futbol, entre d'altres.

Una altra novetat és la programació de classes d'informàtica que es faran al Centre Jove, on els menuts i menudes navegaran per internet i aprofundiran en l'ús del programari lliure per a edició de textos i d'imatges.

Enguany també s'han introduït les activitats lúdiques en anglés. Durant unes hores determinades a la setmana, l'alumnat jugarà al mateix temps que practicarà l'anglés en l'Escola.

Totes estes activitats es complementen amb la visita a les piscines municipals per a disfrutar d'un refrescant bany sempre sota l'estricta vigilància dels monitors i monitores.

Tal i com explica el regidor de Joventut, Iván Tugues, «hem apostat per un nou model d'Escola d'Estiu renovant l'oferta d'oci i avançant l'inici per a facilitar la conciliació. Hem potenciat el treball transversal amb els departaments de Serveis Socials, Esports i Educació. A més, hem col·laborat amb altres ofertes lúdiques de les escoles esportives i AMPA per a crear espais de trobada entre els i les menors».

La inscripció es podrà fer a partir del dia 6 i fins el 13 de juny al Centre Jove i a la Tinència d'Alcaldia del barri de la Llum.

L'horari de l'Escola d'Estiu serà de 9 a 13 hores, amb possibilitat de matinera (des de les 7.30 hores) i menjador (fins a les 15 hores). Hi ha descomptes per matricular germans, per família nombrosa i per tindre els requisits per a la beca d'ajuda. Tota la informació està disponible a la web www.xirivella.es

Categorías de la noticia

Otras noticias en L´H. Sud

El historiador, Jesús Emilio Hernández, que falleció el pasado año, a los 90 años, es Hijo Predilecto desde 2011
La candidatura SI SE PUEDE XIRIVELLA 2019 a las pasadas primarias municipales de Podem Xirivella ha enviado un escrito a la Organización de Podemos donde manifiestan su disconformidad con las primarias

Otras noticias en sucesos

El siniestro se ha producido alrededor de las 7.30 horas en el kilómetro 282 de la citada autovía
Según el Cuerpo Nacional de Policía, los cuatro miembros de la organización criminal han sido detenidos y se les atribuye la captación, traslado, acogimiento y explotación sexual de las víctimas
Comparte la noticia
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.