Este sitio web utiliza cookies, además de servir para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios y mejorar su experiencia de como usuario. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies pulsando aquí.
Entendido
Iniciar búsqueda
Cerrar
PICASSENT

Els Majors de Picassent celebren el Dia de la Pau

La poesia i la creativitat de l'alumnat donen per finalitzada una setmana en la qual el treball ha estat centrat en la celebració del Dia de la Pau
REDACCIÓ - 03/02/2018
Dia dels Majors a Picassent.
Dia dels Majors a Picassent.

Poemes, textos dramatitzats, composicions, manualitats... l'alumnat que participa en les activitats que promou la Regidoria dels Majors tenen moltes coses a dir. Per això, des d'esta àrea i dins dels diferents tallers que es porten a terme durant el curs present s'ha treballat amb la confecció de manualitats per decorar el Centre de Convivència, la seua escola i també amb textos i poesies en valencià, castellà i anglés.

Per cinqué any consecutiu, el Centre acull esta celebració amb la presència i acompanyament de l'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia i el regidor dels Majors, Carles Silla. Tots dos s'han mostrat molt satisfets del treball realitzat i han volgut manifestar que la Pau ha de ser un bé comú pel qual hem de lluitar dia rere dia sempre amb actitud de millorar la nostra realitat més propera.

La jornada ha comptat també amb una xarrada de la periodista, professora i doctora de la UV, Lola Bañón, qui ha explicat en primera persona les seues experiències com a corresponsal de guerra en països en conflicte. Les persones participants s'han mostrat molt interessades en formular preguntes per establir un diàleg amb la periodista sobre el conflicte que afecta Palestina i Israel.

Otras noticias en L´Horta Sud

El centro hospitalario también está nominado en la especialidad de Ginecología
La actividad forma parte de Valoracció, un proyecto premiado por la FVMP, para hacer que los jóvenes del municipio convivan en sociedad, impulsen su autonomía personal y generen una conciencia crítica
Eventos y digitales valencianos, S.L. Todos los derechos reservados
-


Otros productos de Eventos y digitales valencianos, S.L.